Някой с модната кутия?

Проблеми, съвети, ъпгрейд

Бихте ли си моднали компа?

Разбира се!
2
7%
Вече съм го направил
4
13%
Ако имам материалите и идеята наготово
5
17%
Ако някой друг ми го направи
5
17%
Не, мързи ме
9
30%
Не, модинга е тъп
2
7%
Не, прекалено съм сакат в ръцете
2
7%
Емокор ist krieg (WTF is модинг)
1
3%

Общо гласове: 30

Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Някой с модната кутия?

Мнение от Tiny »

Наскоро се зарибих по модинга на 'щайгите' и ми стана любопитно дали някой от съфорумците си е моднал компа?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Nimrod

Мнение от Nimrod »

Ако наготово имам плана може.
Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Сори,
това е като да лепим стара, вулканизирана 5 пъти гума,
при все че около ми има тонове чисто НОВИ Мишлен,
примерно казано.

При днешните цени на железата, да пришпорваш стари хардуери ...- не ми стои гот.

Ново вино в стари мехове не стои.

щото, или ще ги спука, или ще прокисне ... :roll:
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

Модването е яко... за 15 минути. После започва да те дразни че от кутията ти светят кабели, примигват вентилатори и прочие. Разсейва те от екрана и става досадно.
Най-добре гледай да имаш един превключвател, с който да гасиш всички лампи в кутията. Да ги включваш само като дойдат гости или п(т)ички, да се възхищават на "технологиите".
Моя модинг се ограничава с един голям тих вентилатор с въздушен филтър, който вкарва яко студен въздух в кутията.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Изкривената от удряне и ритане кутия брои ли се за мод :oops: ,ако не се то поне изкъртените панели за цд-та трябва да се броят :P
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Аз имам един мод преди време кутията ми изяде един крак и сега единя кабел от вътре се опира на стената кадето са вентилаторите и вибрира удряйки се в нея(звука който издава е потресаващ)И за да изключиш тоя мод трябва да или да удариш кутията или да я отвориш да изместиш кабела ;) досадна работа.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Моднат е от лявата страна, леко вдлъбнат .. и малко кафяво е отгоре .. разлях малко кафе .. яко тунинг :D

иначе самата идея е яка, да, но не ми се занимава пък и пари в компа набивам само в много редки случаи, само неща от 1 необходимост :}
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Аз лично да си модна кутията - никога. Но ако имам повечко пари що да не си взема модната кутия, макар че пак предпочитам да хвърля парите за конфигурацията отколкото за мода.
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

http://metku.net/modgallery/detail.php?id=4351
Тва ми беше старата кутия, но я подарих
Сегашната просто съм и изрязал в предния панел едни дупки за да може да влиза поне някакъв въздух вътре.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

По едно време много се бях зарибил, ама ме домързя и я оставих не-модната.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

моита кутия е много модна сложил съм и 2 лепенки и е още по фешън и от преди
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Phantom написа:http://metku.net/modgallery/detail.php?id=4351
Тва ми беше старата кутия, но я подарих
Сегашната просто съм и изрязал в предния панел едни дупки за да може да влиза поне някакъв въздух вътре.

http://metku.net/modgallery/images/4351_2.jpg
Харесва ми :)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Изображение
Изображение

Ако имах такава кутия, никакъв мод не ми трябва...
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

^ Alienware рулират както винаги.

Според мен този "модинг" е излишен...но ти си решаваш.Може и целия да го налепиш с вестници,така беше направил един френд.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Ще ме прощавате, но какъв е смисъла от тия шарени кутии като не вярвам много от вас да са по-различни от мен - кутията седи между стената/дивана и бюрото :shock: А специално за да си я гледам на самото бюро няма да я сложа
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Шибнал съм я долу кутията в краката ми и не ми дреме, само от вр на време отнася някоя тупалка ама то без тфа неможе :lol:
Яко подписи...х
Аватар
fastsamorai

Мнение от fastsamorai »

По едни време много се бях запалил по тези кутий,но много ме кефиха тез светещите след като си взех светеща след 1 месец вече се нервих от нея просто не понасях светлинката и си върнах старата хубава кутийка на компа.И рабрах че няма голям смисъл от тях.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

Има нещо такова. В един момент цялата шарения писва и човек иска нещо изчистено и стилно. Като кавалера на кулер мастер да речем. Макар че винаги ме е блазнело да (ако имах парите) хвана едно mATX дъно 25 на 25см, една слим писачка, някакъв студен процесор със фризер64 LP и някакво LP видео и да си спретна супер компактен компютър като тия на Shuttle защото по мои сметки няма да е повече от 30 на 30 на 30 като обем в зависимост от разположението на захранването. Когато видях в сайта на Галакси 7600 low profile видеокарта със ддр3 просто исках да го направя... Но уви, парите, или по-скоро тяхната липса, си казаха думата. Както и липсата на инструменти за направата на свястна кутия от желязо.

Помня преди много време се бях захванал да си правя кутия с формата на космически кораб... от дърво. Но беше започнала да придобива заплашителните размери от 70 на 25 на 35 и прецених че няма къде да я държа и съответно се отказах.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Публикувай отговор