Маа им мръсна на 4storing...
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Маа им мръсна на 4storing...
" ... "
Винаги съм бил на това мнение и съм ти го казвал.. Майките на Арена тийм-а са еврейки
Винаги съм бил на това мнение и съм ти го казвал.. Майките на Арена тийм-а са еврейки

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Брейн, просто собствениците на арена и 4сторинг са лакоми копелета и ако не си платиш - духаш. С тези ограничения е така направено, че да те издранзят яко и да пратиш СМС, за файлове качвани от обикновенни потребители. Или си плати или си намери алтернативен линк...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
- Обратна връзка:
sagara-kun написа:Брейн, просто собствениците на арена и 4сторинг са лакоми копелета и ако не си платиш - духаш.
What he said. Фактът, че в началото можеше да се тегли е прост пазарен трик - теглиш, теглиш, виждаш че има всичко, което ти трябва и по едно време решават да спрат кранчето, ти се побъркваш от яд, не ти се чака и си плащаш...
Само дето си плащат глупавите хора...
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Е добре,аз си плащам (в момента нямам достъп до торенти,но тва в друга тема),дърпам играта започвам да разархивирам качените по 999 Мб архиви и получавам CRC Error-и постоянно,тва е на повечето игри,последните бяха PES 2008,The Witcher и Jericho.Пробвах с различни архиватори,разни rar repair-и и сякакви подобни мизерии и не става.Някакви идеи как да избягвам тея CRC Error-и ???
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: