БТК CS сървари???
-
c0ns7an7in3
БТК CS сървари???
Аве да ва питам чух че иптата на Бтк са станли реални обаче не си знам последните цифри на ип то детоги изска за цс. Някои знае как мога да напрая сървар да каже?.Също БТК имат ли сървари щото аз се влизам в разни други а на бтк знам че нямат....
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
IP- то е реално, ако си на BIZ тарифа. Не знам кой те е излъгал, ама трябва да си голям лапни-шаран да повярваш на това.
Относно сървърите за CS на БТК: недей да ставаш смешен, моля ти се! БТК и сървъри за игра - хахахахаха
Относно сървърите за CS на БТК: недей да ставаш смешен, моля ти се! БТК и сървъри за игра - хахахахаха
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Засмях се, защото това НИКОГА няма да се случи. БТК да се занимават с поддръжката на сървър, било то за CS само :ДА ДА!!!DeViL написа:Само не разбрах защо се засмя като каза "БТК и сървъри за игра"
"History is written by the victors."Едно време май имаше един съврър на CS 1.6 но колко беше на БТК незнам... името му беше нещо си BTC Classic 1 но това беше преди 1 година някъде там... и беше стабилноMALIGOS написа:БТК имат ли сарвар на игра.
Ем има нещо вярно... незнам уш напрайха ся един сайт за гледане на онлайн телевизия и други такива екстри и си го потдържат...Fler написа:Засмях се, защото това НИКОГА няма да се случи. БТК да се занимават с поддръжката на сървър, било то за CS само :ДА ДА!!!DeViL написа:Само не разбрах защо се засмя като каза "БТК и сървъри за игра"
Пука ми, че ми дреме
-
Freeloader
- В момента играе: Шах с три хода и 2 пешки метър.
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Да, затова не мога да хоствам игри, защото IP-то ми е реално! Айде не говори глупости!Freeloader написа:Всички пакети на БТК са с реални ip-та, ако си на Biz си със статичен ip, ако не си със динамичен (който също е реален!).
"History is written by the victors."-
Freeloader
- В момента играе: Шах с три хода и 2 пешки метър.
Мисля, че ти си този който не е на ясно!! Информирай се по-добре преди да говориш глупости!!! Тва че ти не можеш е твой проблем, и пак казвам ip-то е реално!!Fler написа:Да, затова не мога да хоствам игри, защото IP-то ми е реално! Айде не говори глупости!Freeloader написа:Всички пакети на БТК са с реални ip-та, ако си на Biz си със статичен ip, ако не си със динамичен (който също е реален!).
Аз също съм на БТК 1024, мога да си хоствам сървър, мога да вляза и в DC++ и да ми работи на активен режим, просто при теб вероятно настройките в модема не са направени и както вече казаха не са ти отворени портовете за това неможеш. Аз на моя модем имам администраторски акаунт и си го конфигурирам както искам.
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Ем деба аз съм на 2048 и няма такива екстри! Бах мама му, тряя да им звъня в офиса ли? Като ги знам колко бързо работят.... Последния път трябваше всеки ден, в продължение на седмица да им звъня, за да ми дигнат скоросста от 512 на 2048 
"History is written by the victors."