Adidas originals
- Till.Lindemann
Adidas originals
значи днес прочетох, че в софия за първи път у нас отворили такъв магазин
искам да попитам някой ако знае какво ще рече оригиналс, и каква е разликата между тези адидаси и останалите от магазините, които са вече навсякъде
не знам дали ме разбрахте
искам да попитам някой ако знае какво ще рече оригиналс, и каква е разликата между тези адидаси и останалите от магазините, които са вече навсякъде
не знам дали ме разбрахте
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
DCshoecoUSA FTW!
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
- Till.Lindemann
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Addidas напоследък имат дори модели само в Porsche design и Goodyear серията.Зверски модели имат за около 200 кинта, струват си.
А тези Originals си нямам и на идея какво са.
Мисля скоро да минавам на по-елегантни модели обувки и да позарежа спортните марки...
А тези Originals си нямам и на идея какво са.
Мисля скоро да минавам на по-елегантни модели обувки и да позарежа спортните марки...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Мr.Anderson
Frankie Wilde написа:Има Adidas Originals&Adidas Performance
Забравяш Y-3. Y-3 са фешън линията (дънки и т.н.), performance са спортната линия (бутонки, спортни анцузи и т.н.), а originals са някъде по средата. Но като цяло adidas SUX

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Audiofly написа:Frankie Wilde написа:Има Adidas Originals&Adidas Performance
Забравяш Y-3. Y-3 са фешън линията (дънки и т.н.), performance са спортната линия (бутонки, спортни анцузи и т.н.), а originals са някъде по средата. Но като цяло adidas SUX
На Y-3 цените обаче са близки до тези на Versace, Lacoste и тн
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
The.Rampage.Rado
Последните ми кецове са все адидас. Чак зарибих 2ма от тайфата и те сега са с адидас. В класа всички бехме с адидас 12 клас. Сигурно са много гадни...
Ако ми говорите за тоа магазин между тоя на съдебната палата и Славейков - то от там точно си взех едно много култово суитчърче и 1 тениска. Шърта е мн добър и му се кефя - 130 камИка, тшърта и с готина апликацийка и за това си я взех 50 лева .
Старите ми кецове издържаха 1 година и още си ги нося, като има да се прави нещо мръсно, новите и те са на над година само са им се изтъркали отзад отвътре на петите щот си търкам краката в колата...
Старите беха кампус новите са суперстар. Като цяло суперстара са готини. А тея гуудйър и подобни са баси бастунските чалгаджийски моделчета... Кво им се кефят...
Ако ми говорите за тоа магазин между тоя на съдебната палата и Славейков - то от там точно си взех едно много култово суитчърче и 1 тениска. Шърта е мн добър и му се кефя - 130 камИка, тшърта и с готина апликацийка и за това си я взех 50 лева .
Старите ми кецове издържаха 1 година и още си ги нося, като има да се прави нещо мръсно, новите и те са на над година само са им се изтъркали отзад отвътре на петите щот си търкам краката в колата...
Старите беха кампус новите са суперстар. Като цяло суперстара са готини. А тея гуудйър и подобни са баси бастунските чалгаджийски моделчета... Кво им се кефят...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други