Абе, кво стана с тва Байт Експо??? Ще има ли тая година, кога, къде, как????
Казвайе, ако знаете.
Байт Експо 2007
Re: Байт Експо 2007
всяка година е на едно и също място...само билетите се увеличаватThe Colonel написа:Абе, кво стана с тва Байт Експо??? Ще има ли тая година, кога, къде, как????
Казвайе, ако знаете.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
ЕЕЕЕЕЕЕ, Полковник, къде се затри беее
. Цела година те няма, кво стана, изпити ли има в странство ли беше.
Та относно Байт Експото-Аз всяка година ходя, голям съм му фен, ама честно да ви кажа последните години просто го осраха. Става все по-постно а билетите верно поскъпват
. Бате, не съм сега в България и само тва мога да ти кажа като инфо(от моята гледна точка поне
)
Та относно Байт Експото-Аз всяка година ходя, голям съм му фен, ама честно да ви кажа последните години просто го осраха. Става все по-постно а билетите верно поскъпват
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- The Colonel
Как си знаех, че ще пише и тука.......просто спамера си е спамер...........
Хуу че си в чужбина, лошо няя, аз ся завърших и малко миналата огдина немах време покрай тея изпити, но пък ся влязох на прилично местенце.
Питам, шото тая година се бави нещо, я изложение за килими, я за паркети, я за строителство има, пък Експото го нямаааа, някви олигофрени писаха, че минало, ама аз си викам дееба то по Цариградско пълно с такива, аз да не съм видял, мало невъзможно.
Факана работа........
Хуу че си в чужбина, лошо няя, аз ся завърших и малко миналата огдина немах време покрай тея изпити, но пък ся влязох на прилично местенце.
Питам, шото тая година се бави нещо, я изложение за килими, я за паркети, я за строителство има, пък Експото го нямаааа, някви олигофрени писаха, че минало, ама аз си викам дееба то по Цариградско пълно с такива, аз да не съм видял, мало невъзможно.
Факана работа........
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Абе на тебе имам чувството че се някои ти е крив. Земи се поуспокой малко бре човек, кво само ме хейтиш кат ме засечешThe Colonel написа:Как си знаех, че ще пише и тука.......просто спамера си е спамер...........
Факана работа........
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?