Идва нов Painkiller-по-хорър,по-динамичен и брутален,по-красив
и ИДВА ПРЕЗ ОКТОМВРИ ТАЗИ ГОДИНА! http://www.painkillergame.com http://www.projectoverdose.com/ 16 нови нива
Около 40 нови гада + стари познайници.
6 нови пуцала между които и демонска глава!
Нива в Помпей,древен Египет,и още,и още...
П.С.
Арбалета по-горе силно наподобява BoltGun-a от Battle out of hell.
Но пък него го има и в трейлъра,точно такъв както си го помним от експанжъна.
Дано не е с големи изисквания че няма да може да се играе
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
Първия Painkiller беше много добър. Дано и този е добър. С нетърпение го очаквам. Много се кефя на игри тип Serious Sam/Will Rock/Painkiller/Nitro Family. А пък музиката от първия Painkiller къртеше.
Аууу.... месец Октомври= Heroes of Might and Magic Tribes of East ,NFS pro Street ,Hellgate London ,Painkiller Overdose....тц тц тц пак ще си имам разправий с даскалите..пропуснати лекций и тн
GrayFoxBG написа:Ако не се лъжа тоя месец ще излезе и NFS:PS (Pro Street а не PlayStation).
Която никой няма да играе
Истината.
Сериозно, NFS изпростява с всяка следваща серия. Какво му е лошото нелегалните състезания с тунинговани брички да са в града през нощта? Те пък решиха, че го направиха на NASCAR. Ебати и тъпотията...
Оф, да бе, пък за Painkiller-a, ми то е ясно, че ще се играе на max. Крайно време беше да ни изненадат с нещо ново от негова страна...
High_voltage написа:Аз така и не играх Battle out of Hell. Предполагам, че Даниъл си е проправил път, за да избяга от Ада, но все пак разкажете. Намери ли си пак приятелката?
Приятелката го прееба адски и сега е по петите й да я счука.. от бой :Д
Изиграй го, задължително
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз всъщност нямам много големи спомени, освен първите нива и че май е доста по-кратък О.о ( помня как на 2-ро или 3-то ниво в луна парка щях да се издрайфам :Д )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq