Предложете ми FPS
Предложете ми FPS
Който да върви на Athlon 1.6ghz,384 ram,FX5200 128mb 128 bit.Без AvP 1,2,Undying,Suffering,Hitman,CS,Delta Force,DooM 3,Area 51,HL 1&2,Land Of Dead,CONTRACT Jack,Rainbow Six,Duke Nukem 3D,Blood 1&2,Postal 1,2,AW, и Battlefield 1942,Vietnam понеже съм ги играл
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Щом си играл Contract JACK, изиграй No One Lives Forever 1,2. ТАм играеш с една много секси агентка със зелени очи (ахххх Кейт....
), която е на страната на добрите - Unity. Докато в Контракта играеш с наемник на лошковците
NOLF- a обаче е по добра и откъм хумор, предизвикателство и откъм главен герой 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Някой трябва да те научи как се слагат интервали когато пишеш текст, в който има запетайки..
Иначе Unreal 1, 2, Tournament, Tournament 2004, Quake 1, 2, 3, 4, Chrome, Chrome: Special Forces, SiN, Jedi Knight, Jedi Outcast, Jedi Academy, Republic Comando... а бе шуутъри да искаш, това е най-разпространения жанр за компютър все пак.
Като гледам обаче си сложил и 3rdPS-и. За тях препоръчвам Advent Rising, Infernal, Max Payne 1, 2
Иначе Unreal 1, 2, Tournament, Tournament 2004, Quake 1, 2, 3, 4, Chrome, Chrome: Special Forces, SiN, Jedi Knight, Jedi Outcast, Jedi Academy, Republic Comando... а бе шуутъри да искаш, това е най-разпространения жанр за компютър все пак.
Като гледам обаче си сложил и 3rdPS-и. За тях препоръчвам Advent Rising, Infernal, Max Payne 1, 2
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
FarCry на неговата конфигурация няма да върви ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Der Meister
- Обратна връзка: