Предлагам следното.Ако може в следващия брой(разбира се не този които ще излезе) да драснете едно превю за Warhammer Online: Age of Reckoning тъи като вече са ясни половината от расите на елфите и дарк елфите.Знам че в този брои имаше малка статия но тя беше наистина малко оскъдна за такава мащабна игра.Ако можете да ми отговорите ще ви бъда благодарен.
П.П Ще помоля съфорумците ако не им харесва идеята да не ме критикуват, обиждат и т.н
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Bagerista_Boy написа:A аз пък искам да стане 100стр. списанието (нещо за което се говори с години - като Дюк Нюкем Форевър) Форевър ли ще трябва и ние да чакаме...
По едно време уж беше 100 страници , а то половината списание само реклами и превюта по 1 страничка
Bagerista_Boy написа:A аз пък искам да стане 100стр. списанието (нещо за което се говори с години - като Дюк Нюкем Форевър) Форевър ли ще трябва и ние да чакаме...
По едно време уж беше 100 страници , а то половината списание само реклами и превюта по 1 страничка
Toва ще дигне цената на списанието.
По-скоро ще се вдигне броя на рекламите
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Toва ще дигне цената на списанието.
За цената не е толкова проблемно (нали все пак е веднъж месечно, баси), а за 100-е страници - само един брой беше така доколкото помня и то заради 16 стр. плакат...
Да,тея бъгави плакати,бе деба..Се едно съм рисувал с флумастер върху тоалетна хартия...
За Уорхамър няма да сполучиш пич В следващия брой специалното ревю е запазено за WoW:Wrath Of The Lich King(поне така мисля де)
и аз мисля че ще е за ВоВ статията,а аз не се интересувам от играта затва моля да сложат в по следващия брои нещо и за уархамър, защото наи-малкото което е има потенициал.Както виждам има и други юзъри които ме подкрепят,така че им благодаря
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...