Здравейте приятели!
Вече пускам трета поредна тема с цел да събера малкото , предполагам, играещи BF 2 българи. Та идеята ми е да остановим контакт по между си и да си раменим някои друг танкове снаряд. Има ли навити ?
Има ли почва Battlefield 2 унас ?
Има ли почва Battlefield 2 унас ?
iddqd написа:
war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите
war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите
Аз, още един и още един, демек, знам 3ма. Единият дори има оригиналната игра. Играли сме заедно най-много на демото, заради безплатните сървъри.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
И аз все се каня да си я изтегля...Поливача написа:Аз, още един и още един, демек, знам 3ма. Единият дори има оригиналната игра. Играли сме заедно най-много на демото, заради безплатните сървъри.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Damage san
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Не си ти във всеки случайTHE KING OF TIME написа:Кой ли е този единПоливача написа:Аз, още един и още един, демек, знам 3ма. Единият дори има оригиналната игра. Играли сме заедно най-много на демото, заради безплатните сървъри.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.