ЕДИТ и които да тръгнат на 256 рам
Няква стратегия в бъдеще време
Няква стратегия в бъдеще време
Предложете нещо подобно на StarCraft,Comand and Conquer някво еи такива....в бъдещето
.
Use Google Sucker

- Dr Zombayo
-
Serious Sam 1.0
-
Serious Sam 1.0
Сори за офтопика
Има ли игри подобни на Knights Of Honor,които да тръгнат и да се играят с приличен брой кадри в секунда на тази конфогурация: PIII 866MHz, 256MB RAM и видеокарта TNT2 Pro с 16 MB памет. Иначе тази игра дали ще мога да я подкарам? Компа е за боклука, но все още върши работа или поне за музика, филми, интернет(skype, firefox...) и стабилно количество програми, , но игрите нервят яко
Иначе си спомням, че Sacred ми тръгва, но с малък fps, но забелязах след като махнах Vertical Sync от настройките на видеокартата, че CS-а върви с повече fps. Това дали ще се отрази и на другите игри
10х предварително
Има ли игри подобни на Knights Of Honor,които да тръгнат и да се играят с приличен брой кадри в секунда на тази конфогурация: PIII 866MHz, 256MB RAM и видеокарта TNT2 Pro с 16 MB памет. Иначе тази игра дали ще мога да я подкарам? Компа е за боклука, но все още върши работа или поне за музика, филми, интернет(skype, firefox...) и стабилно количество програми, , но игрите нервят яко
10х предварително
Първо - ти си ебати lamer-a.Dj Heat написа:Сори за офтопика![]()
Има ли игри подобни на Knights Of Honor,които да тръгнат и да се играят с приличен брой кадри в секунда на тази конфогурация: PIII 866MHz, 256MB RAM и видеокарта TNT2 Pro с 16 MB памет. Иначе тази игра дали ще мога да я подкарам? Компа е за боклука, но все още върши работа или поне за музика, филми, интернет(skype, firefox...) и стабилно количество програми, , но игрите нервят якоИначе си спомням, че Sacred ми тръгва, но с малък fps, но забелязах след като махнах Vertical Sync от настройките на видеокартата, че CS-а върви с повече fps. Това дали ще се отрази и на другите игри
![]()
10х предварително
Второ - пробвай Europa Universalis и Hearts of Iron
По темата: цъкаш, гледаш къде пише Sci-Fi Real-Time Strategy и се спасяваш.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!