Кажете добър FPS
Кажете добър FPS
Може ли да ми кажете някой добър FPS за слаб комп
(от рода на IGI Covert Strike),че нещо напоследък ми е омръзнало от тоя WoW ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)

- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Хм... зависи колко слаб. Принципно по-старички и добри FPSта са Unreal, Unreal 2, Alien versus Predator, Alien versus Predator 2, SiN, Star Wars: Jedi Outcast, Quake 2, Quake 3, знам, че знам и много други, но не се сещам в момента.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- boskobosia
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Battlefield 1942,Return to Castle Wolfenstein,Quake 3,Far Cry,Halo,Unreal Tournament 2004 съм чувал,че са добри шутъри,пък и са старички-като за ПЦ-то ти. 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Аз изиграх някъде 3-4 пъти F.E.A.R. на слаб комп (на най-малката резолюция и всичко освен ефектите на лоу) и се изкефих максимално, не пречи да я пробваш играта - наистина си заслужава.
FarCry също е много силна игра, ако си падаш по престрелки в джунглите тя е за теб!
Half Life1 - ако си я проспуснал случайно е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! (ако можеш си я намери със сорс енджина).
The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay - не е точно за слаб комп, но все пак не си дал параметри... уникална за мен игра.
FarCry също е много силна игра, ако си падаш по престрелки в джунглите тя е за теб!
Half Life1 - ако си я проспуснал случайно е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! (ако можеш си я намери със сорс енджина).
The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay - не е точно за слаб комп, но все пак не си дал параметри... уникална за мен игра.
- scorpiasss
- В момента играе: С МАЙКА ТИ
Без подробности ,казваш игрите и тва еzip0 написа:Аз изиграх някъде 3-4 пъти F.E.A.R. на слаб комп (на най-малката резолюция и всичко освен ефектите на лоу) и се изкефих максимално, не пречи да я пробваш играта - наистина си заслужава.
#къци ,за тама си
хх
FPS за всеки....
Unreal Tournament от "98 е класика за "multi",FarCry и S.T.A.L.K.E.R. - задължително и/или Halo/Halo 2 ,макар да
са....хм...не струват особенно но на фона на останалите,няма по-добро според мен
са....хм...не струват особенно но на фона на останалите,няма по-добро според мен
EViL iS LiVE
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
AvP-тата тегли, няма да съжаляваш 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Serious Sam 1.0