Защо темата ми е изтрита?!
Защо темата ми е изтрита?!
Защ0 сте изтруили темата ми за Pure Action?!
Не е ли това темата?
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... ure+action
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... ure+action
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Wile E. C.
Re: Защо темата ми е изтрита?!
за6оу си ниграмотин? нимоиш да пи6и6 на бъргалкси?dmitko написа:Защ0 сте изтруили темата ми за Pure Action?!
Re: Защо темата ми е изтрита?!
Като теб?Troll Rogue написа:за6оу си ниграмотин? нимоиш да пи6и6 на бъргалкси?dmitko написа:Защ0 сте изтруили темата ми за Pure Action?!
Еми много жалко. Аз нищо не съм разбрал, ама тоя Трол, а бе човек ти ако така се държиш и навън, сигурно нема ден, в който да не те пребият. Малее, Тролчо, ако те хвана некаде ше ти отрежа главата с лъжица бе!!! За тоя нема ли некви предупреждения бе?! Само се заяжда, друга работа си нема. **********...
- Cade Foster
@dmitko
Пич, препоръчвам ти да погледнеш тази статия преди да скачаш да биеш хора. Винаги ще има хора които казват за работата ти "това е шит", не трябва да им обръщаш внимание, но трябва да се съобразяваш с критиката. Трола ти беше казал, че оръжията в играта ти не са оригинални - може би трябва да се замислиш дали да не вкараш малко разнообразие вместо да му скачаш веднага. Да потърсиш модели на по-нестандартни оръжия, да измислиш някои свои, такива неща. Но не трябва да се пенявиш за най-дребното нещо, защото честно казано отзивите от типа "тва е върха!" не ти помагат особено да прогресираш.
Пич, препоръчвам ти да погледнеш тази статия преди да скачаш да биеш хора. Винаги ще има хора които казват за работата ти "това е шит", не трябва да им обръщаш внимание, но трябва да се съобразяваш с критиката. Трола ти беше казал, че оръжията в играта ти не са оригинални - може би трябва да се замислиш дали да не вкараш малко разнообразие вместо да му скачаш веднага. Да потърсиш модели на по-нестандартни оръжия, да измислиш някои свои, такива неща. Но не трябва да се пенявиш за най-дребното нещо, защото честно казано отзивите от типа "тва е върха!" не ти помагат особено да прогресираш.