С какво Ви впечетлява най-много форума ?
С какво Ви впечетлява най-много форума ?
Така ... реших да пусна тази тема та да видиме кой какво най го вълнува тука.Мен най ме кефи админа - пич е даже ме короняса с 2 предупреждения.Също така тука се хиля здраво всеки път когато вляза.А вас ?
Поздрави и бутилка ром
Поздрави и бутилка ром
-
-
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Kефи ме форума,защото някои от потребителите му са интелигентни и добре настроени(Darth Aheron,Duke,Shadow,Ледник,Lonely Archangel,Бижутера и други) и защото от време на време се пръкват интересни теми.Не ме кефи с това,че админа ми лепна предупреждение и с това,че още не са баннали Алминатора
).Не ме кефи и с новата генерация флудери,на които целта им е да напишат 20 безсмислени поста и после да ги баннат(assd,Samo_4alga,Jorko,1 пост,1 предупреждение). 

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Lord of the dreams написа:Kефи ме форума,защото някои от потребителите му са интелигентни и добре настроени(Darth Aheron,Duke,Shadow,Ледник,Lonely Archangel,Бижутера и други) и защото от време на време се пръкват интересни теми.Не ме кефи с това,че админа ми лепна предупреждение и с това,че още не са баннали Алминатора).Не ме кефи и с новата генерация флудери,на които целта им е да напишат 20 безсмислени поста и после да ги баннат(assd,Samo_4alga,Jorko,1 пост,1 предупреждение).
Аз казах преди ден-два тези нови акаунти чие дело са ама... няма кой да чете.

-
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
FYROMски Пръч написа:Lord of the dreams написа:Kефи ме форума,защото някои от потребителите му са интелигентни и добре настроени(Darth Aheron,Duke,Shadow,Ледник,Lonely Archangel,Бижутера и други) и защото от време на време се пръкват интересни теми.Не ме кефи с това,че админа ми лепна предупреждение и с това,че още не са баннали Алминатора).Не ме кефи и с новата генерация флудери,на които целта им е да напишат 20 безсмислени поста и после да ги баннат(assd,Samo_4alga,Jorko,1 пост,1 предупреждение).
Аз казах преди ден-два тези нови акаунти чие дело са ама... няма кой да чете.
Чие дело са? О.О
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
- Обратна връзка: