Някой да знае място където със сигурност има бележници останали или пък някой да има празен /от тази година/?
Need Help!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
LordOfDarkness написа:Абе тая година така и не си извадих учебник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е/.
LordOfDarkness написа:Абе тая година така и не си извадих учебник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е/. И проблемът е, че сега не мога да си намеря празен такъв, с който да завърша. Обикалях София Прес, книжарници, къде ли не и няма никъде?!
Някой да знае място където със сигурност има бележници останали или пък някой да има празен /от тази година/?
Need Help!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
LordOfDarkness написа:Абе тая година така и не си извадих бележник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е/.