Титли или Рангове
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Титли или Рангове
Е не мислите ли че ще е добре ако има Титли и Рангове 
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Специална оферта !!!
Всички , които мисля че са мразени и са спамери в този форум нека си заслужат 3 предупреждения в чест на това!
Така ще стането уникална група от другите!
Само сега - с много малко усилия - 20-30 безмислени поста на ден!
Всички , които мисля че са мразени и са спамери в този форум нека си заслужат 3 предупреждения в чест на това!
Така ще стането уникална група от другите!
Само сега - с много малко усилия - 20-30 безмислени поста на ден!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Re: Титли или Рангове
Vermic-Комунист написа:Е не мислите ли че ще е добре ако има Титли и Рангове
Ми да - в много други форуми има такива работи
- <GLaDiaToR>
Ами попринцип е яко наистина да има титли и рангове. Но те да не се основават на броя на постовете на съответния потребител. А да са по съдържанието както се казва. Примерно да има отделни титли за отделните раздели във форума. Да речем, юсери, които постоянно помагат в спрециализирания форум да получават някакви рангове.
Или пък да има рангове относно колко време даден юсер редовно посещава форума. Примерно за юсери, които от 2001 година посещават форума...
Въобще това е добра идея, но ранговете да не се основават на броя на постовете, а по някакви други критерии.
Или пък да има рангове относно колко време даден юсер редовно посещава форума. Примерно за юсери, които от 2001 година посещават форума...
Въобще това е добра идея, но ранговете да не се основават на броя на постовете, а по някакви други критерии.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
- NeO_Zealot
Vermic-Комунист - защо са ти титли? Те не те правят нещо повече или по-малко - съдържанието на постовете ти го прави.
Kundun Seeker - за какво му е на човек, който всеки ден си мени ника - титла "старо куче"? Ако държеше да те уважават като "старо куче", нямаше да сменяш ника
. No Offense, изразявам мнение
. Аз лично нямам и бегла идея кой си, дори и до вчера да сме говорили на ПМ... с какво си старо куче ти за мен?
<GLaDiaToR> - и специално да се наемат една тълпа модератори, които да отговарят за индивидуалната титла на всеки? хо хо хо
Kundun Seeker - за какво му е на човек, който всеки ден си мени ника - титла "старо куче"? Ако държеше да те уважават като "старо куче", нямаше да сменяш ника
<GLaDiaToR> - и специално да се наемат една тълпа модератори, които да отговарят за индивидуалната титла на всеки? хо хо хо
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- NeO_Zealot
-
TheNightmare
-
Поливачът
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Kundun Seeker написа:На старите кучета им викат стари кучета,защото са...ъъ стари ?Дай по тая логика да седим с едни и същи аватари,подписи,e-mail-и още от както сме се регнали.. :stooped: No offense и аз изразявам мнение
98% съм така !
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- NeO_Zealot
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Гост
Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят
. Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves 
No offense и аз изразявам мнение