Едно фешън решение

Нещата от живота
Аватар
Kazim

Едно фешън решение

Мнение от Kazim »

Хммммм...
Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Да, ама не. Запалих се по този колежански (ако мога да го нарека такъв) стил - пуловер с риза отдолу, на която се подава яката.

Бихте ли дали някакви предложения за такъв вид лиготия. Може да кажете някакви бутици, където мога да се снабдя с такъв артикул (а защо не и поотделно)? Решил съм да дойда през ваканцията да се уредя с дрехи и малко зимнина. В краен случай - мобилизирам някой роднина да дойде да ми праща тук.

Ако кажете, че ги има и на Илиенци, направо отивам там. :wink:

Може да пуснете някой сайт или пък снимки.
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Отиваш в пърия магазин на Sergio Tacchini, Mason`s, Hot Spot и си вземаш оттам, ама да ти кажа теа пуловери леко съкс ама щом си решил...аз пък съм си зарибан по шрените ризки на Бийабонг
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

Till Lindemann написа:Отиваш в пърия магазин на Sergio Tacchini, Mason`s, Hot Spot и си вземаш оттам, ама да ти кажа теа пуловери леко съкс ама щом си решил...аз пък съм си зарибан по шрените ризки на Бийабонг

Заеби Sergio Tacchini, Mason`s, Hot Spot и пр. влез в първия магазин и бъди упорит. Дрехите правят марката а не обратното...
Казим, съветвам те ако идваш в София, да се разходиш по Витошка и пресечките и... И не се нахвърляй на марката, тя идва след като нещото ти хареса...
Аватар
Till.Lindemann

абе пича търси нещо конкретно не да си вържеш там няква комбинация...имам предвид отиваш и виждаш това, което търсиш, не нещо подобно...виж и вм Бенетон
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

Till Lindemann написа:да си вържеш там няква комбинация

виж саа, Еврофутбола го зарежи... :lol: Ако има време, може и нещо друго да му хареса... И не е задължително да е марково... Ноу Офенс :wink:
Аватар
Till.Lindemann

абе друго имам в предвид...сега защо примерно да си вземе зелен пуловер и червена риза и ги смеси, а нали уж учи в по-така даскало и там разбере, че не е добра комбинация а ако си вземе една такава блуза с пуловер и риза на едно място(нали се сещаш, преди дето слагахме тениската с къс ръкав над тази с дълъг преди да излязат тези на едно дето са...)ще е почти сигурно, че откъм блуза ще изглежда добре
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

Т'ва с първия магазин беше тъпо изказване...
За Sergio Tacchini съм съгласен, бих препоръчал още да разгледаш из FCUK (french connection), Fred Perry, но незнам доколко правилно съм разбрал какво имаш впредвид. ;)
П.С. Препоръчвам марки, които аз нося, да се има впредвид, че мнението ми е продиктувано от субективна гледна точка ;)
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Откъде подяволите имате пари за маркови дрехи...

Отиваш на илиянци или на някой пазар...красно село, борово...и там има евтини дрехи...
Аватар
Till.Lindemann

кое с първия магазин бе
както и да е
сега не пропускай майсънс само
Аватар
Till.Lindemann

кое с първия магазин бе
както и да е
сега не пропускай майсънс само
щото това е като слагаме тениска една върху друга обаче като отидох до един магазин на Billabong видях как стоят нещата и някак си спрях да слагам тениските една върху друга...
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

На къде отива света...фешаняри с билабонг :[.Днес пък видях същите с Quicksilver...Утре ако видя някой с Etnies,Circa или Globe , вече ще въря гол :evil:
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Не я разбирам тая работа с пуловерите. Особено не разбирам какво толкова намирате в Хот Спот-а. Тоя магазин ми прилича на втора употреба (с малки изключения, предимно на Gas). Някакъв пуловер в цветова гама, достойна за някой клоун (виолетово+зелено+жълто и т.н.), някакви блузи, приличащи на горнища на пижами и някакви натруфени обувки с брокати, или кубинки от втората световна война. Тая мода изобщо не мога да я възприема. Много по-хубави за изчистените модели. Например Levi's и Tom Tailor вървят горе-долу колкото тези в Хот Спот-а (ТТ е малко по-евтина), а имат толкова по-добри модели.
Наистина, всичко опира до вкус, но в Хот Спот има някои толкова цигански изпълнения, че не знам кой им ги взима...
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Aз се нося така отвреме - навреме.
Има страшно, ама страшно свестен магазин за пуловери в пазара под НДК, в началото на левия коридор. Няма начин да го пропуснеш - голям е, приличен избор на човешки цени.
Ризи - Andrew's, има един техен магазин в подлеза до моста на влюбените. Пак на поносими цени. Сайта им.
Come, my raven, it could be a lark.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Мен ме кефи стила(ако е стил въобще).Риза с къс ръкав и отдолу блуза.Най ми харесват блузите на Есприт.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Till.Lindemann

THE KING OF TIME написа:Мен ме кефи стила(ако е стил въобще).Риза с къс ръкав и отдолу блуза.Най ми харесват блузите на Есприт.

ъхъъъъъъъъъъъъъъъъ
щото това е като слагаме тениска една върху друга обаче като отидох до един магазин на Billabong видях как стоят нещата и някак си спрях да слагам тениските една върху друга...
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Благодаря ви за отделеното време и специално на Firzen за добрата насока. :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Pеnnywise написа:На къде отива света...фешаняри с билабонг :[.Днес пък видях същите с Quicksilver...Утре ако видя някой с Etnies,Circa или Globe , вече ще въря гол :evil:

Всичко взе да става фешън. Кецовете са фешън. Street марките почнаха да стават фешън. Цялата свястна култура взе да става фешън.
Скоро гледах някъв дизел смотаняк с Globe...
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Duke

Мнение от Duke »

Гледай само да не заприличаш на някой от тези два образа:
http://www.linkupltd.com/msa/images/sweat%20shirt.jpg
http://www.sheknowsbest.com/wp-content/ ... weater.jpg

Едно добро прдложение - риза с поло: http://www.alanward.net/eshop/images/sp.jpg
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Till Lindemann написа:Отиваш в пърия магазин на Sergio Tacchini, MASON'S, Hot Spot

САМО ТАМО НЕДЕЙ :o :o

И еж кво става бре, секи разбира от мода
джумерки
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Аз па вече редовно си виждам фешънки с кецки :/.
остарехме
Публикувай отговор