Книжка B1 - Кола до 550кг.

Нещата от живота
Аватар
Krasen

Книжка B1 - Кола до 550кг.

Мнение от Krasen »

Ще си изкарвам книжка B1 сега на 17г. в правилника пише че колата трябва да е със собствено тегло до 550кг. Бащата каза като беше на курса (вади си C) имало някаква мома която я изпитвали на някакво малко сузуки :roll: и казали че можело колата да е видимо малка, но не знам каква ще да е тази малка количка :)
Ако някой от тука е по запознат да каже :D
"At the end of your road mine begins."
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Re: Книжка B1 - Кола до 550кг.

Мнение от Nocturne »

Нищо не разбрах какви неща пишеш. Но да земеш C :lol: това е за камиони включваща B. И едва ли ще я земеш.
А онова за мотора беше поне както го разбах глупост. Какво общо има B със мотор който се води сигурно А над 250 кубика. Можеш да караш единствено до 50 кубика категория М която се включва във Б . Къде си тръгнал да ми взимаш C братче къде Д къде Ткт :lol:
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Karaliiski написа:Нищо не разбрах какви неща пишеш. Но да земеш C :lol: това е за камиони включваща B. И едва ли ще я земеш.
А онова за мотора беше поне както го разбах глупост. Какво общо има B със мотор който се води сигурно А над 250 кубика. Можеш да караш единствено до 50 кубика категория М която се включва във Б . Къде си тръгнал да ми взимаш C братче къде Д къде Ткт :lol:

Не си го разбрал, той иска Б1.С тази категория освен Тико и може би Фиат Чинкуеченто (имам бегли спомени, че за Б1 се кара на такава количка :) ) не се сещам какво друго може да караш.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

За кво му е това Б1 ако ми обясниш и какво общо има в цялата история C :shock:
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Karaliiski написа:За кво му е това Б1 ако ми обясниш и какво общо има в цялата история C :shock:

Баща му си изкарвал Ц категория бе, тъп ли си ?
+++
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Karaliiski написа:За кво му е това Б1 ако ми обясниш и какво общо има в цялата история C :shock:

С категория Б (В ако е с латински букви, да не стават обърквации :) ) можеш да караш лека кола, но трябва да имаш 18 години.
С Б1 можеш да караш кола до 550 кг. ако имаш 17 год. -> започваш шофьорлъка с една година по-рано.Това е ако си ентусиаст и не можеш да изчакаш 9 месеца :)
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

До колкото съм запознат можеш да караш B и на 17 стига да има придружител със теб до 18 годишна възраст така ,че пак няма смисъл от Б1 :roll:
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Karaliiski написа:До колкото съм запознат можеш да караш B и на 17 стига да има придружител със теб до 18 годишна възраст така ,че пак няма смисъл от Б1 :roll:

Придружител до 18 или над 18 :roll:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

И освен верно некое Тико кво ше караш ? Ше ти се смеят хората , друго няма да стане ....

Няма смисъл от такова нещо ... Изчакай си 9-тия месец от 18-тата година и ги почни курсовете . За 1 месец некъде ше ги изкараш , чакаш още 2 ( тамън да научиш листовките ;) ) и си се явяваш на нормалните и си ги изкарваш като пич. Б1 , А1 хуя ми янко ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Karaliiski написа:До колкото съм запознат можеш да караш B и на 17 стига да има придружител със теб до 18 годишна възраст така ,че пак няма смисъл от Б1 :roll:

Придружител над 18, със книжка и ако не се лъжа се изискваше да има определен стаж.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

slim_k написа:И освен верно некое Тико кво ше караш ? Ше ти се смеят хората , друго няма да стане ....

Няма смисъл от такова нещо ... Изчакай си 9-тия месец от 18-тата година и ги почни курсовете . За 1 месец некъде ше ги изкараш , чакаш още 2 ( тамън да научиш листовките ;) ) и си се явяваш на нормалните и си ги изкарваш като пич. Б1 , А1 хуя ми янко ...

доколкото помня трабанта е под 500 кила ^^
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

мини руло написа:
slim_k написа:И освен верно некое Тико кво ше караш ? Ше ти се смеят хората , друго няма да стане ....

:D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
SweetDream
Обратна връзка:

Мнение от SweetDream »

Казим написа:
мини руло написа:

:D

Ето вече е решено - пича ще кара Трабант :D
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Кола, а не подвижна книжарница. :lol:
Аватар
harlii

Мнение от harlii »

штом сега си на 17 изчакай още малко имаш право да караш лубителските курсове за 'Б' 3 месеца преди да навършиш 18.За ся се задоволи да караш само на село и по пустите пътища(ако ти дава баща ти) :D
В секса е като покера ако нямаш добър партньорр трябва да разчиташ на добра ръка

Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2

Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

harlii написа:штом сега си на 17 изчакай още малко имаш право да караш лубителските курсове за 'Б' 3 месеца преди да навършиш 18.За ся се задоволи да караш само на село и по пустите пътища(ако ти дава баща ти) :D

:o
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Благодаря на всички за отговорите.
Във един друг форум казаха, че трабант е 620кг а по документи 650, а СМАРТ е 750 :с
Споменаха и че тази категория била за някакви четириколесни мотори и подобни...
"At the end of your road mine begins."
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Krasen написа:Благодаря на всички за отговорите.
Във един друг форум казаха, че трабант е 620кг а по документи 650, а СМАРТ е 750 :с

Позаинтересувах се малко и наистина курсовете за Б1 се карат на Чинкуеченто, би трябвало да може да караш такова.Също остава и варианта с Тико.

Ето ти снимка на Чинкуеченто :

http://www.conceptcarz.com/vehicle/z153 ... fault.aspx

Само не знам защо в сайта пише, че е 700+ килограма, възможно е и да е толкова, но просто на такова да въртят курсовете.Поразпитай тук там някой инструктор, ще ти стане ясно.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

X-Change написа:
Krasen написа:Благодаря на всички за отговорите.

Позаинтересувах се малко и наистина курсовете за Б1 се карат на Чинкуеченто, би трябвало да може да караш такова.Също остава и варианта с Тико.

Ето ти снимка на Чинкуеченто :

http://www.conceptcarz.com/vehicle/z153 ... fault.aspx

Само не знам защо в сайта пише, че е 700+ килограма, възможно е и да е толкова, но просто на такова да въртят курсовете.Поразпитай тук там някой инструктор, ще ти стане ясно.

В тази кола посмъртно няма да мога да се побера :w000000000t:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Tmac

Мнение от Tmac »

Мисля,че Фиат Панда(моделите от 89 и 92год.) с най-малкия мотор беше някъде около 500-600кг :wink:

.:Едит:. Ето тази намерих,но е 680кг и е най-стария модел със средно големия двигател 0.8л.
Фиат Панда
Go hard or go home.
Публикувай отговор