Домашна по Английски и много интересен въпрос за ИНТЕРНЕТ-а?

Нещата от живота
Аватар
Piton
Обратна връзка:

Домашна по Английски и много интересен въпрос за ИНТЕРНЕТ-а?

Мнение от Piton »

Така, понеже днес в часа по Английски, нашия даскъл ни зададе въпроса: "Какво е интернет?" и понеже никой не можа да му отговори точно, той ни даде за домашна да напишем с 10-15 изречения на English какво е интернет и кой и кога го е измисил?
Интересното беше, че аз се занимавам с компютри, вече повече от 7 години, а с интернет от повече от 5 години и никога до сега не съм си задавал вапроса: Какво е интернет? И сега като се замисля отговора който мога да дам (без да правя справка) е: Internet е глобална мрежа, който се използва предимно за пренасяне на данни и връзка м/у хората...

Аз разбира се направих справка с Wikipedia и от там смятам да си напиша домашната, но искам вие да ми кажете: Какво е интернет?

P.S.-> Т'ва е понеже по English ще учим за интернет...
(\ /)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Wikipedia не те задоволява?
Няма смисъл да си чешам пръстите и да се скъсвам да пиша някакви романи, когато всичко си е написано точно и ясно в интернет.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Интернет е създаден от ЦЕРН през 1989 година.
http://info.cern.ch/
Изображение
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Най-общо - мрежа от компютри. Едно нощно лан парти, което правиш с приятели, също е някакъв вид интернет (ако си представиш 5-6 свързани по между си компютри като един свят, една система, в която няма нищо по-глобално) :wink:
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Публикувай отговор