Със или без захар?

Нещата от живота

Колко захар?

Една бучка
7
18%
Две
25
63%
Без захар!!
8
20%

Общо гласове: 40

Аватар
---
Обратна връзка:

Със или без захар?

Мнение от --- »

Чудех се как си пиете кафето?
Със, без или двойна захар?
Аз лично не понасям кафе със захар - като че ли лайна пия :blqk: :P
Аватар
SweetDream
Обратна връзка:

Мнение от SweetDream »

Хммм,а ако пиеш 3 в 1?
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

БЕЗ кафе най-добре. Едно чайче стига.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Fearless to fly
Обратна връзка:

Мнение от Fearless to fly »

А който не пие кафе?... (:

П.П. Освен това мама го пие с мед, къде ти е тоз' отговор? :P
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Fearless to fly написа:А който не пие кафе?... (:

П.П. Освен това мама го пие с мед, къде ти е тоз' отговор? :P

Ми само с мляко и сметана? Ей прости хора :lol:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Зависи от кафето. Ако ще е експресо - малко захар, но ако е експресо със сметана - много захар. Ако е капучино - много захар и пияна. Ако ще е Лате - средно захар и много мляко. Айс кафе - средно.Турското кафе го харесвам също със средно количество захар. А моето любимо кафе - Експресучино ала Ксайзер - малко захар, заради разтопения шоколад, който слагам вътре.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

БЕЗ ЗАХАР!!! И ВИНАГО ДВОЙНО!!! Обаче предпочитам едно чайче или (ако трябва да бодувам) питбулче :wink:
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Не пия кафе. Не ми е вкусно, а и кофеина не ми действа Т.Т

Но топлия шоколад, както и чая ги пия с много захар. Мнооооого. Пет до седем лъжички ;)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Тройка захарчета :wink:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Без захар, с две лъжички суха сметана.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Re: Със или без захар?

Мнение от Nocturne »

мини руло написа:като че ли лайна пия :blqk: :P

При всички положения то е такова. Лично изобщо не го консумирам и не бих. Не действа по никакъв начи а ако се пие заради вкус то той ми е крайно противен. Предпочитам черен сайлонски чай.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Кафето като цяло си е лайно, без значение с или без захар. Не разбирам нито хората, които пият сладко лайно сутрин, нито тези, които си го пият... "натурално" :)
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Зависи от кафето. Домашното, което си правя, го пия с 2 лъжички, защото го правя ааадски силно, иначе с 1.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

Undead Dude написа:Кафето като цяло си е лайно, без значение с или без захар. Не разбирам нито хората, които пият сладко лайно сутрин, нито тези, които си го пият... "натурално" :)

:live:
аз съм заблуден и глупав,шибайте се,не знам...сигурно бих го пил със захар
завиждам на вас,О,блажени,които имате интересни истории с предозиране на кафе,които да разказвате по време на глупави разговори...
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Който не обича кафе, да си пие чая и да мълчи. Като наричате кафето "лайно" обиждате и хората, които го пият - мен включително. А мен е забранено да ме псувате. Пише го в конституцията. Непротивоконституционствувателствувайте.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Кафето е за жени, педали и позьори. Като към последните спадат тийнчетата, дето се мислят за ебааати голямата работа, като консумират разни напитки, към които посягат облъханите от куулнес типове.
Страшен е обаче моментът, в който се пристрастиш към него. Честита ти аритмия, високо кръвно налягане, кариеси (знам, че звучи тъпо, но факт), заболявания на сърдечната клапа и пр, и пр.

Васко, нищо лично, знаеш, че си те уважавам, но наистина тва с кафето ми се вижда...глупаво. Не искам да ти спойлвам темата, просто изразявам позиция ^^
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sirius написа:Кафето е за жени, педали и позьори.
Е айде сега глупости.Кафето по 1 чаша на ден даже е полезно да с пие.Ако не ми вярваш мога да ти покажа статии.Аз пия кафе не шото ми помага да се събудя (никога не ми деиства по такъв начин)Ми щот ме кефи вкуса
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

^Значи според теб нормалните хора са малцинство, а преобладават "педали и позьори" :? А ако ми посочиш точно 1 човек, който смята пиенето на кафе за готино (иначе не мога да си обясня написаното от теб) аз си режа главата. Пия си кафе 2-3 пъти в седмица, това няма нищо лошо да ми донесе, а на теб мога да ти пожелая приятна смърт от затлъстяване, ниско кръвно, ленивост и пр., и пр.(освен ако ВЕДНАГА не изпиеш 1 кафе, силно, без захар :wink: )

edit: Иде реч за изказването на Сириус, не за Уаннаби
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Sirius написа:Кафето е за жени, педали и позьори. Като към последните спадат тийнчетата, дето се мислят за ебааати голямата работа, като консумират разни напитки, към които посягат облъханите от куулнес типове.

Кажи ми към коя от твойте категории спадам аз, ако обичаш.

А какво ще кажеш за хората с ниско кръвно, като мен? Когато ми падне пия една чаша и веднага се оправям. Ами за хората, които не получават достатъчно сън и им се налага да са бодри за изпити? Или на тези, които просто им харесва вкуса на кафето? И те ли са жени, педали и позьори?
Изображение

27B-6
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Zero-Blade написа:Зависи от кафето. Домашното, което си правя, го пия с 2 лъжички, защото го правя ааадски силно, иначе с 1.
:live:

btw наскоро се зарибих да си правя Виенско Кафе.. голям култ е! (пак с 1 лъжичка захар)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор