Дискусия ! Всички фентъзи фенове ли са дебили?!

Нещата от живота

А де ?

ДА !?
29
49%
НЕ ?!
30
51%

Общо гласове: 59

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Дискусия ! Всички фентъзи фенове ли са дебили?!

Мнение от The Chameleon »

Аз самия съм такъв фен, да не каже народа, че просто хуля!

Та.. забелязал съм, че вси френдове и почат, и от града ми, и по видеота от други хм.. държави може на моменти да са сериозни , но доста често се дебилизират О.о И след като съм ставал свидетел дори на фентъзи фенове над 30 години, които са не по-малко дебили от тези , които са на 12 , примерно... :P

Надявам се да се завъди спор и дискусия. ^^

Вашата страна е ?

П.п. Важно е да се разбере , че под дебил си се има предвид човек , който се вдетинява и лигави. ( + че някой може да каже , че и да не си фентъзи фен може да си дебил , ама има ли фентъзи фен дето да НЕ Е дебил? :Р )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Дискусия ! Всички фентъзи фенове ли са дебили?!

Мнение от VALEN7INVS »

The Chameleon написа:Аз самия съм такъв фен, да не каже народа, че просто хуля!

Та.. забелязал съм, че вси френдове и почат, и от града ми, и по видеота от други хм.. държави може на моменти да са сериозни , но доста често се дебилизират О.о И след като съм ставал свидетел дори на фентъзи фенове над 30 години, които са не по-малко дебили от тези , които са на 12 , примерно... :P

Надявам се да се завъди спор и дискусия. ^^

Вашата страна е ?

П.п. Важно е да се разбере , че под дебил си се има предвид човек , който се вдетинява и лигави. ( + че някой може да каже , че и да не си фентъзи фен може да си дебил , ама има ли фентъзи фен дето да НЕ Е дебил? :Р )

Има. Аз.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ок, следващ отговор... :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

The Chameleon написа:Ок, следващ отговор... :lol:

Аз.
все аркадаши сме

Krieg
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

The Chameleon написа:Ок, следващ отговор... :lol:
天皇陛下万歳。。!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

الله أَكْبَر
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Asriel
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Varggoth написа:الله أَكْبَر

Allakh Akhbargoth.
все аркадаши сме

Krieg
Ледник

Мнение от Ледник »

Аз съм почитател на фентъзи жанра и съм доста разумен - подкрепям АТАКА.

Във форума има и друг голям фен на фентъзито, който се пише голям демократ и противник на всичко червено; на последните избори той гласува за Гоце, агент на комунистическата ДС, само и само Волен Сидеров да не направи това, което кумирите на същото това момче не успяха - от завист и глупост. Това е дебилно.

Извод - ако са те били по главата като малък, харесването или не-харесването на фентъзито не помага особено.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Ледник написа:Извод - ако са те били по главата като малък, харесването или не-харесването на фентъзито не помага особено.

МОРАЛНА СВОБОДА ЗА ФЕНТЪЗИ ФЕНОВЕТЕ!!!!

ПП Ако изкачаш от храстите с дървен меч и викове за Баве и Бхаал това брои ли се за броява на дабилство? :oops:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ледник написа:Аз съм почитател на фентъзи жанра и съм доста разумен - подкрепям АТАКА.

Във форума има и друг голям фен на фентъзито, който се пише голям демократ и противник на всичко червено; на последните избори той гласува за Гоце, агент на комунистическата ДС, само и само Волен Сидеров да не направи това, което кумирите на същото това момче не успяха - от завист и глупост. Това е дебилно.

Извод - ако са те били по главата като малък, харесването или не-харесването на фентъзито не помага особено.

Абе, да те еба, ти ако не си намесиш конспираторските или политическите педерастии в некой пост ше се осереш.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Shadow' написа:
Ледник написа:Извод - ако са те били по главата като малък, харесването или не-харесването на фентъзито не помага особено.

МОРАЛНА СВОБОДА ЗА ФЕНТЪЗИ ФЕНОВЕТЕ!!!!

ПП Ако изкачаш от храстите с дървен меч и викове за Баве и Бхаал това брои ли се за броява на дабилство? :oops:

Защо трябва да е дървен меч, след като има много хубави катани по пазара китайско производство на достъпна цена?
Впрочем, няма нищо лошо да продуцираш свой собствен свят, базиран на митология и фантазия. Въпроса е, да знаеш кога и как да излезеш от него ;)
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Честно казано според мен ВСЕКИ в даден момент е дибил, да се вдетини, както го описва авторът.Но разликата е, че просто фентъзи феновете се вдетиняват по друг начин, заради любовта си към съответния жанр в литературата/киното/игрите
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Ледник

Мнение от Ледник »

Грим, лапай?

Хъх, бъзикам се. Това стана изтъркано.

Но сериозно, лапай на Азис големия и се хили.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Ми нз не съм хейтър ма ме дразнят некви вече доста големички за книжки от типа властелина и хари потър... Нз що ма се пак секи си има право на лично мнение :wink:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Rule #1 of fantasy: No matter what you do, you are gay.

[/sarcasm]
Asriel
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Анкетата е чийтната.
все аркадаши сме

Krieg
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Не съм сигурен дали такова е мнението или просто форума е пълен с шибани хейтъри , които винаги гледат да набутат в анкетата, но не си правят труда да напишат едно мнение... :roll:

Ноу офенз.
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Дааааааааа! :senile:
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Как беше - вярвам , защото е абсурдно ? :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ами повечето да но има и доста изключения.Аз се кефех на фентъзи до преди 2-3 години ама вече ми се струва голяма глупост.Общо взето да си над 15 и да се кефиш на фентъзи значи има голяма вероятност да си дебил :mrgreen:
Публикувай отговор