Понеже незнам дали някой е попаднал на този материал ви го представям с най-голямо удоволствие
Ей и ние сме можели да направим нещо хубаво, а до колкото чух от някъде май наистина вече колата е готова
Забележи първата българска спортна кола тва означава че може би ще има и другаДади написа:Вече е имало такава тема, при това беше доста новичка . . .
Сега по темата: Защо, де'а правят спортна кола? Де'а, Lamborghini ftw, тия на к'ви се правят, бре? Вместо да направят евтина кола за народа, те правят нек'ви уберски коли.
Gandalf, the white написа:Забележи първата българска спортна кола тва означава че може би ще има и другаДади написа:Вече е имало такава тема, при това беше доста новичка . . .
Сега по темата: Защо, де'а правят спортна кола? Де'а, Lamborghini ftw, тия на к'ви се правят, бре? Вместо да направят евтина кола за народа, те правят нек'ви уберски коли.
Ледник написа:Ако момчетата са способни и колата има потенциала да излезе наистина добра, ще ги купи някоя чуждестранна компания. Тъй като АТАКА не е на власт, управляващите мижитурки няма да финансират този проект - те само се интересуват как да се нагушат с повече пари, вместо наистина да поведат България напред в 21... или поне в 20 век.
bOtLik3 написа:Grogar написа:А аз до колкото чух първата бг кола е готова само трябва да се пусне на пазара... сега каква е и дали е тази не мога да ви кажа.
Става въпрос за друг български автомобил
Angel Eyes написа:bOtLik3 написа:Не ми стана ясно едно нещо - защо сравняват ТТ с Галардо и откъде накъде галардотото е спортна кола от средния клас, при положение че струва $170 000 и е с максимална скорост от над 300км/ч
И ми е интересно защо са казали само Порше, при положение че марката си има и модели...