Еми един приятел иска хакове за ЦС и аз реших да пиша тука.
Вярно много глупаво нещо са,ама той играе в някъв хакерски сървър на Селинет и за това.
Ако може дайте линк за SpeedHack ли нещо такова беше пък за друго каквото знаете.
Предварително ви благодаря.
MaHuaKa написа:Еми един приятел иска хакове за ЦС и аз реших да пиша тука. Вярно много глупаво нещо са,ама той играе в някъв хакерски сървър на Селинет и за това. Ако може дайте линк за SpeedHack ли нещо такова беше пък за друго каквото знаете. Предварително ви благодаря.
Имаше един nkHack-виждах го в 1 фр.Тоя хак е невероятен-мерника сам се насочва към главите на другите и сам си стреля-и така тоя фр правеше поне по 7-8 убийства на врътка.
Flo0D_Man написа:Имаше един nkHack-виждах го в 1 фр.Тоя хак е невероятен-мерника сам се насочва към главите на другите и сам си стреля-и така тоя фр правеше поне по 7-8 убийства на врътка.
ХАХхахахахАха сам си ходи, сам си стреля. За кво играете воубще?
За хакерите - _)_ е тоя кривия !!! Мразя ги просто ... малко ме съмнява че твоя " приятел " иска хака .... струва ми се че на теб ти трябва , но те е срам да си го искаш Както и да е научете се да играете ..... тфа е
Хакерите са тъпи ламери,които целят да развалят играта и да направят повече фрагове на човека,който го е убил повече пъти в предишни игри и така да се мислят за победители.