fresh!
fresh!
Честит рожден ден!
от толкова време не съм те чувал,че не знам даже какво да ти пожелая...
писна ми от глупавите пожелания,не за друго...исках да е нещо конкретно,уникално и полезно
и понеже така или иначе не мога да бъда полезен,ще пробвам поне да не бъда егоист
и тъй... имайки предвид възрастта ти (оправи си данните в ICQ,освен,ако не си родена през 1890 година) май нещата,които мога да ти пожелая са очевидни...сещаш се,"сега му е времето да х",бла-бла,"много х и х",бла-бла...
не мога,обаче...и к'во,седя си тука,надул съм CC и се сещам колко ще ми е весело,когато някой си помисли,че в момента се правя на интересен...
накарай шибания свят да се радва,че си се родила!
и понеже аз съм сантиментално копеле,още си пазя онея снимки,дето ми прати...иска ми се да пусна задника ти,та всички да го видят,ама няма как...не мога да поискам разрешение
и тъй...гази наред!
жива и здрава!
ай да видим дали ще се сетиш за нас...
от толкова време не съм те чувал,че не знам даже какво да ти пожелая...
писна ми от глупавите пожелания,не за друго...исках да е нещо конкретно,уникално и полезно
и понеже така или иначе не мога да бъда полезен,ще пробвам поне да не бъда егоист
и тъй... имайки предвид възрастта ти (оправи си данните в ICQ,освен,ако не си родена през 1890 година) май нещата,които мога да ти пожелая са очевидни...сещаш се,"сега му е времето да х",бла-бла,"много х и х",бла-бла...
не мога,обаче...и к'во,седя си тука,надул съм CC и се сещам колко ще ми е весело,когато някой си помисли,че в момента се правя на интересен...
накарай шибания свят да се радва,че си се родила!
и понеже аз съм сантиментално копеле,още си пазя онея снимки,дето ми прати...иска ми се да пусна задника ти,та всички да го видят,ама няма как...не мога да поискам разрешение
и тъй...гази наред!
жива и здрава!
ай да видим дали ще се сетиш за нас...
Re: fresh!
И аз имам нейни, може да си менкаме!JazzJack написа:Чиска ми се да пусна задника ти,та всички да го видят,ама няма как...не мога да поискам разрешение
Кхъ, това настрана.
Дани, честито ти порасване. Наистина не знам какво да ти пожелая... бъди щастлива, появявай се по-често, че имаме нужда от общуването с теб... А, и относно онова - само напред, ТИ поне знаеш!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Ох .. от задници разбират теShadow' написа:Е аз не мога да се похваля, че имам твои снимки, но имам доверие на другите (ако не от друго, то поне от задници трябва да разбират). ЧРД и всичко хубаво да ти омръзне
Иначе , ЧРД на форумното величие (без ирония , явно е била нещо значимо) , въпреки че съм немал земане - даване с нея
Жива и здрава.
остарехме
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ