RQ: Пародията на Властелина на Пръстените.

Нещата от живота
Аватар
Phantom

RQ: Пародията на Властелина на Пръстените.

Мнение от Phantom »

Не мога да се сетя как се казваше точно, ама освен това и всички варианти на parody и т.н. които знам не дадоха резултат по родните тракери. Става дума за филма, само че дублиран на руски. Ако може да ми дадете линк за него и субтитри - ще съм на седмото небе :)
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Re: RQ: Пародията на Властелина на Пръстените.

Мнение от Albtraum »

Phantom написа:Не мога да се сетя как се казваше точно, ама освен това и всички варианти на parody и т.н. които знам не дадоха резултат по родните тракери. Става дума за филма, само че дублиран на руски. Ако може да ми дадете линк за него и субтитри - ще съм на седмото небе :)

Сещам се само за една lord of the piercing
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

тц. Тези, които са го гледали знаят за какво става дума :) Беше си пълнометражен филм - всъщност същият филм, но с руски дублаж - пълни простотии, но много добре подбрани :)

EDiT - намерих си я. Че даже и за трите части. Темата може да бъде изтрита, заключена, или каквото там бъде решено. Ако някой го интересува :

Братва и кольцо

Две сорванные башни (3 CD)

Возвращение бомжа(LOTR:Return Of The King)

И трите са със субтитри на български. Първият... ако е това, което си мисля, а няма какво друго да е беше уникално смешен поне за мен. Надявам се и другите два да са така.
by Phantom
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Ами, да ти кажа, Lord Of The Weed беше адската гавара с Властелина ;) Намери ги и го гледай, бая смях има в него :) (Просто субовете са променени...)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Блахаха погледнах субтитрите от линка на Фантом и наистина яко ще да е,ще го сваля

http://www.lotw.de/ -Лорд оф тхе уиид :lol: :lol:
едит:Името ти вече е оправено :lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

ScooBy написа:Блахаха погледнах субтитрите от линка на Хантом и наистина яко ще да е,ще го сваля

http://www.lotw.de/ -Лорд оф тхе уиид :lol: :lol:

Всъщност е Фантом, ама айде...
by Phantom
Публикувай отговор