Бате , като става въпрос за NMA :
1.Трябваше да се състои концерт на GZA и Muggs миналия ноември . Нищо не стана , отложили били турнето
2.Концерта беше преместен за декември . Пак нищо не стана
3.После в 2006-та , трябваше да има концерт пак на GZA и Muggs на 3-ти ( или 2-ри , не помня точно ) март . По средата на февруари ( когато аз вече си бях взел билет ) , казаха че Мъгзи се бил разболял , и вместо това ше докарат Onyx на 10-ти март . Преебах си едно зелено училище , заради тях , ама аре аз съм единичен случай . Първоначално на плакатите , най-отпреде седеше фронтмена , а именно Sticky Fingaz . После внезапно и флайери и плакати и интернет банерите бяха сменени с логото на групата . След като 1 седмица се носеха само слухове , накрая потвърдиха че Sticky изобщо няма да дойде . Куцо , кьораво и сакато знае че Onyx без Sticky Fingaz е като хот дог без подправки - един по топъл "кремвирш" за теб . В крайна сметка и Son C не дойде и от "Onyx" тук беше само Fredro Starr
4.Към края на юли пак пуснаха мухата че GZA ще дойде , този път без DJ Muggs . Няколко дни преди концерта , копелдаците имаха наглостта отново да го отменят и то поради каква причина - имало под 100 продадени билета ! Само аз познавах 200 които щяха да отидат . Един приятел после отишъл да си върне билета в "На Тъмно" и хвърлил поглед на списъка с продадени билети ( където маркират че си върнал своя и ти връщат парите ) . Имало доста повече и от 200 човека , а това е само едно от 20 места където можеш да го купиш тоя билет , само в София . Когато попитал продавачката , тая каширала списъка и казала че не знае колко билета всъщност са продадени . Този случай ги направи най-големите лъжци тия копелета .
5.Не знам как имах нервите , да купя още един техен билет за втория концерт на Lords of the Underground ( предния не беше техен ) . Този път и 3-мата от групата щяха да дойдат ( миналия път само 2ма ) и до преди влизането още нищо не се беше преебало . Действително изглеждаше сякаш NMA няма да прецакат нищо . Тогава започна подозрително дългата подгрявка , която продължи час и половина повече от колкото трябваше . По времето когато шоуто трябваше да свършва по график , излязоха хедлайнерите . Те забиха много прилично , но добрите им изпълнения бяха помрачени от ебаси мизерната саунд поддръжка . Една от колоните , точно отпред , ту се включваше , ту се изключваше , а ако не наместеше кабела някой фен щеше да си седи изключена , шото никой от организаторите очевидно не го болеше фара кво става . После се оказа че закъснението е било защото , NMA отказали да платят пълния хонорар на изпълнителите и до последно не било ясно дали изобщо ще излязат и поне според написаното в MySpace-а им , са излязли само заради нас , защото видяли до каква степен ги очаквахме
6.Тая есен пуснаха мухата за Jedi Mind Tricks . Датата се потвърждава от изпълнителите , но както на официалната им страница , така и в My Space , пише че не е уточнено къде по точно ще се състои този концерт . За вече почти 3 месеца , NMA още не са уредили зала . Невъобразимо високата цена на билетите пък е причина на концерта да отидем само най-големите им фенове , което пък най-вероятно ше доведе до това пак да няма концерт заради ниска посещаемост . А Вини Паз и Ступ , колкото и да се комерсиализираха напоследък се съмнявам чак такива фиксирани пари да искат . Извода е че печалбарите и използвачите от NMA най-вероятно пак ще прецакат нещо .
Заради тези неща бате , още съм на етап съмнения относно концерта