Направете статия за Lineage2 C5 и С4
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
Направете статия за Lineage2 C5 и С4
аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички 
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Re: Направете статия за Lineage2 C5 и С4
Eми нова е за ретро,стара е за ревю,в коя рубрика искаш да пише за нея?Gandalf, the white написа:аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Бижутера
- Обратна връзка:
в интерес на истината преди време търсих за една игра статия чрез търсачката,но нищо не намерих.
мобилизирах се,разгледах всеки брой по отделно и си намерих статията.....понякога търсачката не търси като хората.
мобилизирах се,разгледах всеки брой по отделно и си намерих статията.....понякога търсачката не търси като хората.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Никсан прост,Хроника 5 излезе лятото.Nixon написа:Eми нова е за ретро,стара е за ревю,в коя рубрика искаш да пише за нея?Gandalf, the white написа:аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Еми пак е стара за ревю,знам какво говоря,да не мислиш,че не знам,че излезе през лятото.Алминатора написа:Никсан прост,Хроника 5 излезе лятото.Nixon написа:Eми нова е за ретро,стара е за ревю,в коя рубрика искаш да пише за нея?Gandalf, the white написа:аз поне в сайта не намирам статия ако има в някой брой кажете ми щото много искам да прочета в списанието за играта
П.П.Снупи го играх ден преди да излезе пц мания.
а.к.а. Nixon
Chronicle 6 (Interlude) излиза скоро, така, че...Струва ми се нещо, че PC mania имат зъб на Lineage.Толкова много хроники и нито една статия.Може би Lineage е боклук и никой от team-а не иска да се захване с нея, huh?А с всяка една мизерна новина за WoW настъпва едва ли не бум.Ако за скороизлизащият C6 не се напише статия, наистина ще е голяма излагация.Защото поправете ме ако не е така, щом се намира място на страниците за Crazy Frog Racer 2 - ще се намери и за Lineage.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Тоя рейсър с Лудата Жаба може и да не е чак толкова лош,щом е за деца и има мини игри.Ще се пробва!|Вuddy| написа:Chronicle 6 (Interlude) излиза скоро, така, че...Струва ми се нещо, че PC mania имат зъб на Lineage.Толкова много хроники и нито една статия.Може би Lineage е боклук и никой от team-а не иска да се захване с нея, huh?А с всяка една мизерна новина за WoW настъпва едва ли не бум.Ако за скороизлизащият C6 не се напише статия, наистина ще е голяма излагация.Защото поправете ме ако не е така, щом се намира място на страниците за Crazy Frog Racer 2 - ще се намери и за Lineage.
П.П.Ама верно за новата хроника на Лайнеидж трябва да напишат ревю,само за УОУ ли ще пишат.
а.к.а. Nixon
- Wile E. C.
ПиСи мания МРАЗИ WoW но това не значи че сички други я мразят... само за WoW... WOW WOW WOW WOW WOW....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То бива бива но не е само това... в статията (която беше оскърбяващо малка) за рожденния ден на Л2 и ГилдУорс ПАК споменаха и WoW и пак сравняват с нея!!!!!! Айде напишете ЕДНА статия за Л2 далга половин страница БЕЗ ДА СЕ СПОМЕНЕ WoW!!!!! Направите ли го признавам ви за най добрите!!!! Ама евала явно не сте

<><>
Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитатаbelfegor написа:ПиСи мания МРАЗИ Л2 но това не значи че сички други я мразят... само за WoW... WOW WOW WOW WOW WOW....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То бива бива но не е само това... в статията (която беше оскърбяващо малка) за рожденния ден на Л2 и ГилдУорс ПАК споменаха и WoW и пак сравняват с нея!!!!!! Айде напишете ЕДНА статия за Л2 дълга половин страница БЕЗ ДА СЕ СПОМЕНЕ WoW!!!!! Направите ли го признавам ви за най добрите!!!! Ама евала явно не сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<><>
- Pеnnywise9198
belfegor написа:Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитатаbelfegor написа:ПиСи мания МРАЗИ Л2 но това не значи че сички други я мразят... само за WoW... WOW WOW WOW WOW WOW....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То бива бива но не е само това... в статията (която беше оскърбяващо малка) за рожденния ден на Л2 и ГилдУорс ПАК споменаха и WoW и пак сравняват с нея!!!!!! Айде напишете ЕДНА статия за Л2 дълга половин страница БЕЗ ДА СЕ СПОМЕНЕ WoW!!!!! Направите ли го признавам ви за най добрите!!!! Ама евала явно не сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казва един съфорумец "Сопри се, моме".
Виж ся, че линейдж съкс-вярно е(поне според мен де...неискам да обиждам Л2 феновете)...Но и, че пц маниа не и обръщат грам внимание...също е вярно.Смисал мразя л2, харесвам уоу но мисля, че наистина не ечестно спрямо Л2 феновете да не драснат дори 2-3 реда някаде за тази игра....Няма да загубите според мен пс маниа тийм ако напишете една статия
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Болен мозак. Л2 съкс!!!belfegor написа:Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитатаbelfegor написа:ПиСи мания МРАЗИ Л2 но това не значи че сички други я мразят... само за WoW... WOW WOW WOW WOW WOW....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То бива бива но не е само това... в статията (която беше оскърбяващо малка) за рожденния ден на Л2 и ГилдУорс ПАК споменаха и WoW и пак сравняват с нея!!!!!! Айде напишете ЕДНА статия за Л2 дълга половин страница БЕЗ ДА СЕ СПОМЕНЕ WoW!!!!! Направите ли го признавам ви за най добрите!!!! Ама евала явно не сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кирилица goes Jason

-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Мхм, и кое е по-добро? WoW ли? Не мисля.Ghost Rider написа:Болен мозак. Л2 съкс!!!belfegor написа:Извинете за грешката при ПиСи мания МРАЗИ WoW исках да кажа Л2 и го поправих в цитатаbelfegor написа:ПиСи мания МРАЗИ Л2 но това не значи че сички други я мразят... само за WoW... WOW WOW WOW WOW WOW....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То бива бива но не е само това... в статията (която беше оскърбяващо малка) за рожденния ден на Л2 и ГилдУорс ПАК споменаха и WoW и пак сравняват с нея!!!!!! Айде напишете ЕДНА статия за Л2 дълга половин страница БЕЗ ДА СЕ СПОМЕНЕ WoW!!!!! Направите ли го признавам ви за най добрите!!!! Ама евала явно не сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
- Wile E. C.
Начи секи си има предпочитания. Но това че там който проверява статиите не забелязва че писалият статията има пристрастно мнение (сигурно шото играе WoW. Секи които играе WоW не харесва Л2 що така?). Има адски много фенове на л2 в България. Автора на класацията в последния брой се е изказал АДСКИ неподготвено. Цитат от класацията "Нищо лошо няма и в третото място на Lineage II. Проблемът тук остава и продължава да бъде дефектната аудитория на тази иначе световно призната игра. Българските й поддръжници в огромната си част компенсират липсите в реалния живот чрез кампанийни интригантски посегателства върху резултата в гласувания и допитвания. Никога няма да повярвам, че Lineage II е толкова играна в България. Ни-ко-га!" Край на цитата. В България има много и то достатъчно много хора които я играят та да драснете половин страница. Подчертавам това с което съм несъгласен. Спирам тука шото ще кажа някоя простотия.
<><>
Еми то и GW беше на 7 място ама не я видях в класацията. За справка виж архива.belfegor написа:Начи секи си има предпочитания. Но това че там който проверява статиите не забелязва че писалият статията има пристрастно мнение (сигурно шото играе WoW. Секи които играе WоW не харесва Л2 що така?). Има адски много фенове на л2 в България. Автора на класацията в последния брой се е изказал АДСКИ неподготвено. Цитат от класацията "Нищо лошо няма и в третото място на Lineage II. Проблемът тук остава и продължава да бъде дефектната аудитория на тази иначе световно призната игра. Българските й поддръжници в огромната си част компенсират липсите в реалния живот чрез кампанийни интригантски посегателства върху резултата в гласувания и допитвания. Никога няма да повярвам, че Lineage II е толкова играна в България. Ни-ко-га!" Край на цитата. В България има много и то достатъчно много хора които я играят та да драснете половин страница. Подчертавам това с което съм несъгласен. Спирам тука шото ще кажа някоя простотия.
Кирилица goes Jason

-
Алминаторa10322
- <GLaDiaToR>