Новият брой
Новият брой
Който е видял октомврийския брой, предполагам му е харесал. Такъв брой от 2 години не е имало - интересни, забавни, хумористични статии, категория + и - за игрите (в повечето статии) и най-вече: надписи под скрийншотовете. Евала, най-накрая и ПС Мания въведоха тази необходимост, като я доразвиха - те не са просто информативни, те са забавни! На диска имаше дори хубава цяла игра! Единствено PS игрите и чийтовете на съм чел, както предполагам и много от вас, особено за конзолите.
Вие как намирате броя?
Вие как намирате броя?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- NeO_Zealot
Просто пиша с долните букви, където "к" е близо до "г".Dasty Ho написа:Гонзолите имат ли нещо общо с Гонзо?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Поне си призна, други няма да го направят.Medieval_Assasin написа:Време е да си призная....
Не го купувам от близо 1 година.
Сигурно не съм достоен за този форум.![]()
-
----------
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Теб никой не те пита.tаliban написа:А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева.Polivacha написа:Поне си призна, други няма да го направят.Medieval_Assasin написа:Време е да си призная....
Не го купувам от близо 1 година.
Сигурно не съм достоен за този форум.![]()
И аз от около година не го купувам.Всички знаете защо.Всъщност последния ми брой беше от април 2006-та.Това май беше най-добрия брой за тази година.Там и спечелих една оригинална игричка на Грамис.Благорадя на ПЦмания за тази томбола
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
и аз съм печелил игра ГрамисTHE KING OF TIME написа:Теб никой не те пита.tаliban написа:А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева.Polivacha написа: Поне си призна, други няма да го направят.
И аз от около година не го купувам.Всички знаете защо.Всъщност последния ми брой беше от април 2006-та.Това май беше най-добрия брой за тази година.Там и спечелих една оригинална игричка на Грамис.Благорадя на ПЦмания за тази томбола.
надявам се следващия брой да пишат за Guild War
Кирилица goes Jason

-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Кат стана дума за игри(на авантаRaziel™ написа:и аз съм печелил игра ГрамисTHE KING OF TIME написа:Теб никой не те пита.tаliban написа: А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева.
И аз от около година не го купувам.Всички знаете защо.Всъщност последния ми брой беше от април 2006-та.Това май беше най-добрия брой за тази година.Там и спечелих една оригинална игричка на Грамис.Благорадя на ПЦмания за тази томбола.
надявам се следващия брой да пишат за Guild War
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
King of Time
Ами аз го купувах 2002-2003-та но спрях след като написаха по-висока оценка на играта Шрек две отколкото на актуалният тогава Хитмен - на сичкото отгоре на скрийншота от Шрек две героя беше без половината лице и без едно зелено ухо заради бъг...
Абе продажни копеленца сте си ама аз ли съм на тоя свят да ви критикувам
.
Я кажете още ли е в авторския колектив оная светла и невинна личност Орлин Широв?
Абе продажни копеленца сте си ама аз ли съм на тоя свят да ви критикувам
Я кажете още ли е в авторския колектив оная светла и невинна личност Орлин Широв?
I be a good boy for now...
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Мисля че броят беше перфектен или почти, айде примерно оценка 5.50 примерно. А що се отнася до това от кога или купуваме ли списанието, като изключа 3,4 броя ги имам всичките от както е излязло списанието и си ги купувам...
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
-
ТРУПОНАРЕЗЕНинс!
напротив,
аз нямам повече от една-две липси в колекцията си от прескъпата ми РС Мания,
но вече избягвам да обсъждам броевете,
понеже,
възхищението ми си личи и веднага бивам упрекнат в слагачество, ако благоволя да изразя мнение.
които си го обичаме, ние си се усещаме и без да си наливаме взаимно лимонада,
мисля.
ако някога все-пак съзра нещо нередно, непременно ще взема отношение.
но дотогава - само тихо ще си екстазвам на пичовските текстове, доброто оформление и тарикатските вметки.
А за НЕИЗБЕЖНИТЕ за всяка креация пропуски, предпочитам да премълчавам,
понеже:
1.
те са пренебрежимо количество, в рамките на допустимото.
2.
само който нищо не прави, само той не греши съвсем.
(ето защо, аз съм безгрешен
)
поздрави!
аз нямам повече от една-две липси в колекцията си от прескъпата ми РС Мания,
но вече избягвам да обсъждам броевете,
понеже,
възхищението ми си личи и веднага бивам упрекнат в слагачество, ако благоволя да изразя мнение.
които си го обичаме, ние си се усещаме и без да си наливаме взаимно лимонада,
мисля.
ако някога все-пак съзра нещо нередно, непременно ще взема отношение.
но дотогава - само тихо ще си екстазвам на пичовските текстове, доброто оформление и тарикатските вметки.
А за НЕИЗБЕЖНИТЕ за всяка креация пропуски, предпочитам да премълчавам,
понеже:
1.
те са пренебрежимо количество, в рамките на допустимото.
2.
само който нищо не прави, само той не греши съвсем.
(ето защо, аз съм безгрешен
поздрави!