"Хахаха" направо пукам от смях... btw "въобще" не беше дадено абсолютно същото нещо в Линковете на деня, и "въобще" не си объркал разделите...
Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Последната снимка е монтаж. Разгледай я по-внимателно и ще видиш че на нея камиона изглежда плосък и не хврърля сенки, за разлика от предишните снимки.
ПИШИ НА КИРИЛИЦА! "Life's a bitch, you just got to learn how to ride her." – Monks.
1.натъкнах се случайно на това
2.изгониха ме отдавна, причината 3.още съм на скат EDIT: 4. мен ме килнаха вече с скоростите,мн лаг и прекъсва,ама тва е др. въпрос ;(
5.10х на един фр че ми предостави причината
П.П:форума дет съм го дал е лееко бъгнат,но целта ми е само да Ви покажа причината,поради която имам бан от там...
AnHiMiLaToR написа:1.натъкнах се случайно на това 2.изгониха ме отдавна,скоро ще пусна причината 3.още съм на скат
да мисля че си спомням причината, но няма значение...
аз смених доставчика, скатовете щяха да ме киллнат с техните скорости, да не би да има увеличение?
-cYcLoNe- написа:Бааа, то колата не тежи колкото камиона, а на 2 десети от него, как може да го преобърне ?!
щото колата и камиона не са сложени на кантар, ами колата виси на тоя прът от камиона, така центъра на тежеста минава некаде на майната си и се преобръщат. елементарно.
Tarnum написа:Последната снимка е монтаж. Разгледай я по-внимателно и ще видиш че на нея камиона изглежда плосък и не хврърля сенки, за разлика от предишните снимки.
Аз по друго разбрах,че последната снимка е монтаж .Във всички снимки,когато се преобръща "превозното средство" хората изглеждат уплашени и всички гледат към него,а на последната всички си говорят спокойно (пък и е невъзможно вече да се преобърне ).