Хрумнами идеята хората от ПСМАНИА да създадем един клан за жси4ки игри.Ако идеята ви харесва мойете да дажате име на клана.
Например аз дзъткам мноо ЦС и предлагам
pirat написа:Хрумнами идеята хората от ПСМАНИА да създадем един клан за жси4ки игри.Ако идеята ви харесва мойете да дажате име на клана. Например аз дзъткам мноо ЦС и предлагам
pirat написа:Хрумнами идеята хората от ПСМАНИА да създадем един клан за жси4ки игри.Ако идеята ви харесва мойете да дажате име на клана. Например аз дзъткам мноо ЦС и предлагам
[PCMANIA TEAM]...
qko e ama q poobesi o6te malko
Смисъл кво да пообесня
emi kak 6te stane tozi klan kvo da pi6em,kvo ka pravim ??
Приятел
[PCMANIA TEAM]...
qko e ama q poobesi o6te malko
Смисъл кво да пообесня
emi kak 6te stane tozi klan kvo da pi6em,kvo ka pravim ?? Приятел
еми играе6 на ЦС и ника ти 6те е например [PCMANIA TEAM]...
a na ... 6te slojij nickname tvoq.
Prosto pred nickname ti 6te slojij [PCMANIA TEAM]
брато пс мания ве4е си има клан ли4но за Контра страйк де .. пи6е се ето така ако искате може да го направим за вси4ки игри така е по добре ето го и него
[PCM]..... (nickname!)
Кланове, доколкото знам има на CS:S и WarCraft 3. Аз по принцип на повечето игри, като играя в мулти са пиша [pcm]*Ghost Master . Това е и името на CSS клана, за WarCraft-а не знам как е точно
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Горе-долу става...въпреки че не играя нито кънтър нито уаркрафт...ще е добре да се казва: [PcMaNia™}... може да е без ™, тва си е по ваш избор вече, мисля че ше е яко
На уаркрафт в хедофф си имаме клан - pcmt - pcmania team.Иначе за другите игри нз , предлагам да си е пак pcmt.Ина следните варианти:
[pcmt]nickname
pcmt:nickname
pcmt|nickname
pcmt`nickname
pcmt>nickname
pcmt.nickname
Абе нз идеята не е лоша P.s.
Ми дано да няма.СмеХ та Смех с тоя кънтър.Нищо против него де.Ама то всички тука квит са сериозни,на нас ни трябваше 1 месец да направим клана на варкрафт,въпреки че имаше доста желаещи.
Аве я се вижте какви сте смешни!Да опозорявате PCMANIA ли искате?Ако лично ако видя някой [pcmania]pirat и като му видя равнището,ще се спукам да се хиля.Той е пълен ама пълен кретен.Нека се пише-прав му път,не ме ебе и без това посещавам форума рядко и не ми пука.Вие се гаврите с него!Осъзнайте се!