На юг от ада...

Вашите разкази и истории
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

Заглавието има ли нещо общо с книгите на Хари Харисън(На запад от рая).
В тоя разказ за какво се разказва?
Защо е толкова кратко(даже не погъделичка любопитството ми).
Началото ми заприлича на една стара песен на "Тоника" :roll:
Нали ще има продължение.
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Кейн да ти кажа честно беше доста тъпичко .....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
M-Tycoon
Обратна връзка:

Мнение от M-Tycoon »

Тъпичко, не бих казал, но определено е пуснато "ни в клин, ни в ръкав". Едва ли на някой ще му стане ясно за какво става въпрос.

Ти хубаво си го казал, но немисля, че си избрал най-правилният начин. Насоката е добра в която си тръгнал само е трябвало да доразвиеш всичко това, да го направиш да прилича на нещо, било то разказ, стихотворение и т. н.
"Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Ами кратко и ясно - пътища много, но един от тях е най-важен - този, по който сме дошли дотук, т.е. пътят назад, към дома, към сигурната обител и защитено място, където можем да се скрием от неприятностите на живота и да си отпочинем, да намерим гостоприемство и топлина сред близките ни. И винаги трябва да го помним, не само заради това, а и защото никога не трябва да забравяме откъде сме дошли.
Но също така и не трябва да поемаме по "прекалено грешен път", защото той може и да ни отреже пътят назад към дома.

Разбира се, всичко това в метафори. Лично на мен ми хареса, макар и да не ме обогати с нещо ново. Но пък мисля, че беше добре казано, изразено по добър начин.
Знаеш ли, дори си мисля, че можеше да го кажеш дори и по-кратко (т.е. щеше да е по-добре). Така щеше да стане като афоризъм (сега е малко по-дългичко, но и като такова дори може да се разлгежда), нали знаеш кавко е това. Та щеше да е добро. Не че сега не е де... :D
Never save anything for the swim back!
Аватар
Gergi

Мнение от Gergi »

Честно казано човек,май си измислил няква китайска мъдрост :D Незнам,на мен ми хареса,дори се сещам сега за едно разказче в горе-долу същия стил,ама аре да не ти зимам темата :lol:
Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
Публикувай отговор