Прости ми
Прости
за ласките спестени,
за празното легло, в което си заспивал.
Прости
за стиснатите устни,
за нежността, до тебе не достигнала.
Прости
че често съм ти липсвала,
че си отидох, без да кажа сбогом.
Ти си така добър. Прости ми...
Аз да си простя - не мога.
Прости ми
Прости ми
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Много ме кефи!
Много е добро! И да ти кажа не знам какви ще ги пишеш като пораснеш още малко и поразбереш още за тоя живот. Млад талант си си!
Зло, прав си от една страна, но само загрози темата. Трябваше да и пратиш ЛС. Според мен не трябва да са в една тема, а ако ще е така, то чак след като си направи цяла стихосбирка!
Успех в осъществяването на това!
Зло, прав си от една страна, но само загрози темата. Трябваше да и пратиш ЛС. Според мен не трябва да са в една тема, а ако ще е така, то чак след като си направи цяла стихосбирка!
Ооо , благодаря ти!MetalGearRex написа:Много ме кефи!Много е добро! И да ти кажа не знам какви ще ги пишеш като пораснеш още малко и поразбереш още за тоя живот. Млад талант си си!
![]()
Зло, прав си от една страна, но само загрози темата. Трябваше да и пратиш ЛС. Според мен не трябва да са в една тема, а ако ще е така, то чак след като си направи цяла стихосбирка!Успех в осъществяването на това!
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
- ScArY^MoViE
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Фреш, то е тръгнало все да ти отговарям: Пак заповядай!fresh__ написа:Ооо , благодаря ти!MetalGearRex написа:Много ме кефи!Много е добро! И да ти кажа не знам какви ще ги пишеш като пораснеш още малко и поразбереш още за тоя живот. Млад талант си си!
![]()
Зло, прав си от една страна, но само загрози темата. Трябваше да и пратиш ЛС. Според мен не трябва да са в една тема, а ако ще е така, то чак след като си направи цяла стихосбирка!Успех в осъществяването на това!
![]()
Иначе как върви стихосбирката? И как ги пишеш? Сядаш и го пишеш (в смисъл с намерение и мисъл) или на един дъх, като дойде музата?