Тhe Adventure of their life

Вашите разкази и истории

С герой от форума ли да бъде

да
3
30%
не
4
40%
не ми харесва като идея
3
30%

Общо гласове: 10

high_till_i_die
Обратна връзка:

Тhe Adventure of their life

Мнение от high_till_i_die »

Хммм. Дойде ми страхотна идея.Нали знаете кои са Lewis and Clark-те са пичагите които са разкрили ОРЕГОН и ВАШИНГТОН щатите.Значи идейката ми е да направим верижен разказ за Други Двама адвентюаристи които имат страшно смешен екипаж.ДАже може да е и с герои от форума но още не се знае.Значи те искат да разкрият земите по бързо от Люйс и Кларк.
Моля авторите които искат да пишат тук поне да знаят малко за тез дваминката и за тези времена.

Мисля че е много добра идея.Тука никога не съм виждал такъв вид приключенски разказ.
Ако искате да е с герой от форума кажете.
ПОсле като видим дали много хора искат да е със герои ще го направим с героите и така.

Напред
Respect big pimpin'''
Аватар
Drizt

Мнение от Drizt »

Много е добра идеята,обаче тези имена Люис и Кларк не ми говорят нищо...
Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
Аватар
Lord_Death

Re: Тhe Adventure of their life

Мнение от Lord_Death »

high_till_i_die написа:Хммм. Дойде ми страхотна идея.Нали знаете кои са Lewis and Clark-те са пичагите които са разкрили ОРЕГОН и ВАШИНГТОН щатите.Значи идейката ми е да направим верижен разказ за Други Двама адвентюаристи които имат страшно смешен екипаж.ДАже може да е и с герои от форума но още не се знае.Значи те искат да разкрият земите по бързо от Люйс и Кларк.
Моля авторите които искат да пишат тук поне да знаят малко за тез дваминката и за тези времена.

Мисля че е много добра идея.Тука никога не съм виждал такъв вид приключенски разказ.
Ако искате да е с герой от форума кажете.
ПОсле като видим дали много хора искат да е със герои ще го направим с героите и така.

Напред
щ
Не знам дали си си гледал "Почти Герой"(Almost Hero), но неговата идея е точно такава и се разказва точно за двама непрокопсаници, които дори успяват да стигнат до брега първи, но въпреки всичко ги няма в историята.
Иначе идеята си е якичка.
What has been shall never be again
Аватар
Найк

Мнение от Найк »

На мен пък ми напомнят на Супермен! Май така се казваха героите, не помня, отдавна беше...
... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
Публикувай отговор