На прощаване : преработен вариант
- Highroller
На прощаване : преработен вариант
Не плачи, майко, не тъжи,
че станах ази ученик,
ученик, майко, двойкарин,
та тебе клета направих
от първо чедо да плачеш!
Кълни, майко, проклинай,
таз даскалска прокуда,
дето нас млади подлуди
със тази тежка програма
да учим, да се мъчиме
немили, клети, недраги!
Аз зная, майко, мил съм ти,
че школо може да не свърша.
Ах, утре като остана
пак в този си клас.....
Но каци какво да правя,
кат се ми майко, родила
във епохални промени,
та акъл, майко, не знае
как пусти уроци да учи!
Ах, мале, майко двойкарска!
Прости ме и пак прощавай!
Аз веч калашник нарамвам
и на глас тичам школарски,
срещу врага се безвени.
Там аз за клани, контролни
за тестове безподобни
храбро ще се заловя,
пък... "пищовът", щото подскаже...
е какво ще кажете харесва ли ви?
че станах ази ученик,
ученик, майко, двойкарин,
та тебе клета направих
от първо чедо да плачеш!
Кълни, майко, проклинай,
таз даскалска прокуда,
дето нас млади подлуди
със тази тежка програма
да учим, да се мъчиме
немили, клети, недраги!
Аз зная, майко, мил съм ти,
че школо може да не свърша.
Ах, утре като остана
пак в този си клас.....
Но каци какво да правя,
кат се ми майко, родила
във епохални промени,
та акъл, майко, не знае
как пусти уроци да учи!
Ах, мале, майко двойкарска!
Прости ме и пак прощавай!
Аз веч калашник нарамвам
и на глас тичам школарски,
срещу врага се безвени.
Там аз за клани, контролни
за тестове безподобни
храбро ще се заловя,
пък... "пищовът", щото подскаже...
е какво ще кажете харесва ли ви?
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
- Lord of Dragons
На мен лично ми е смешно това стихотворение
п.п.
Ако мине Many Calavera пак ще се развика![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
п.п.
Ако мине Many Calavera пак ще се развика
Mike:
Онлайн магазин за играчки
http://www.pes-bg.com
http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"
Онлайн магазин за играчки
http://www.pes-bg.com
http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Highroller
Пипал съм го ама не много :Р , защото по празниците не бях в къщи, а другата част прекарах в уроци. Иначе утре ще се занимавам доста с разказа и до понеделник-вторник ще пост-на нещо. Това за стихотворението ще го помисля и ако измисля нещо може да го пост-на.Join написа:Хубаво.хубаво радва ме особено онуй с калашника.Явно умееш И стихотворения да пишеш,6то не цакнеш някое лично твое в разказа ти,който нещо не си го пипал скоро пак, а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Баси човека, просто баси човека мноо ме радваш,нямам думи

Тииии да не би сега да кандидатстваш след седми клас?!....О не ти блазя ако е така.Минах през това преди три години, а още ми държи влага
Иначе те оставям да се занимаваш ДОСТА с разказа и да ОБМИСЛЯШ внимателно въпроса за стихотворението.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тииии да не би сега да кандидатстваш след седми клас?!....О не ти блазя ако е така.Минах през това преди три години, а още ми държи влага
Иначе те оставям да се занимаваш ДОСТА с разказа и да ОБМИСЛЯШ внимателно въпроса за стихотворението.
- Highroller
Ако не днес, друг ден, ако не друг ден, все някой ден.ТЪКМО ДОКАТО НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ МНОГО ТУК,някои други хора ще могат да се/ опитат/ да се възползват от заетостта ти
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Шегичка само/ама просто колко оригинално/Гласувам 100% че като се заемеш както си трябва с нещата ще издухаш всички в форума
...Предричам го , около края на юли ни очаква силна буря.Направо ураган!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Шегичка само/ама просто колко оригинално/Гласувам 100% че като се заемеш както си трябва с нещата ще издухаш всички в форума
И не ще да е само Мани дето ще се развика... що ни лазите по нервите с тия работа бе? Баси това е като да играеш тънко с убеждения на някого...винаги има засегнати.Mike написа:п.п.Ако мине Many Calavera пак ще се развика
Само как се нервя на такива работи...ей! Абе Българи, ли сте кви сте бе тикви такива...
------------------------
Нищо ли свято неостана за Вас ? Ей леголас понеже знам че от простотия си го направил а не с цел гавра...затова нети се ядвам много.Толкова малко неща останаха за почитане и гордеене ...а сте седнали глупости да правите.
Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Ти пък какво толкова се нервиш?!Това е само шега.Вие хора от шеги не разбирате ли?
Те политиците ни скъсват от ебавки, а вие се нервите за едно преработено стихотворение...Вникнете в поезията, в начина на римите не толкова в смисъла и в първоизточника.Нима мислиш, че ако напишеш такова нещо то значи не обичаш родината си?!НЕ е така!Поезията, нейната красота си остава навсякъде в историята ни.Просто в нашите не много безоблачни дни имаме нужда от малко развлечения, нали така?Пък било то и на гърба на нашата майка България.Толкова гаври вече е понесла, не мисля, че ще се обиди на детска закачка.Знаеш как е в училище-нон стоп бъзици!Я си успокой душата и не се ядосвай.Тя знае,че бихме умрели за нея
Те политиците ни скъсват от ебавки, а вие се нервите за едно преработено стихотворение...Вникнете в поезията, в начина на римите не толкова в смисъла и в първоизточника.Нима мислиш, че ако напишеш такова нещо то значи не обичаш родината си?!НЕ е така!Поезията, нейната красота си остава навсякъде в историята ни.Просто в нашите не много безоблачни дни имаме нужда от малко развлечения, нали така?Пък било то и на гърба на нашата майка България.Толкова гаври вече е понесла, не мисля, че ще се обиди на детска закачка.Знаеш как е в училище-нон стоп бъзици!Я си успокой душата и не се ядосвай.Тя знае,че бихме умрели за нея
- Highroller
Много добре казано само това накрая, че ще умрем за нея аз не бихJoin написа:Ти пък какво толкова се нервиш?!Това е само шега.Вие хора от шеги не разбирате ли?
- Manny_Calavera
- Обратна връзка:
Да, това е наистина жалко...Manny_Calavera написа:Жалко че толкова много подрастващи биват осакатени (културно и мисловно) от хора като Слави Трифонов, Мишо шамара и т.н.
И все пак какво ще кажеш за това:
... "Излиза старата на прага
и бие те с точилка по главата,
а ти шъпнеш думи в тишината
и дълго й повтаряш: Твойта мама..."
Предполагам знаете от кое стихотворение е.
А ти Manny престани да си мислиш, че това е някаква гавра или че не обичаме България. Мислиш по много простичък начин, поне според мен. Хлапе съм, да, но не келеш. И не съм лошо възпитан, защото си уважавам Родината (но не и държавата). Благодаря за вниманието.
- Manny_Calavera
- Обратна връзка:
Опитвам се да мисля и да се изразявам по възможно най-простичкия начин, но някои хора така и не можаха да ме разберат (то си е за тяхна сметка).....Lord of Darkness написа:Да, това е наистина жалко...Manny_Calavera написа:Жалко че толкова много подрастващи биват осакатени (културно и мисловно) от хора като Слави Трифонов, Мишо шамара и т.н.
И все пак какво ще кажеш за това:
... "Излиза старата на прага
и бие те с точилка по главата,
а ти шъпнеш думи в тишината
и дълго й повтаряш: Твойта мама..."
Предполагам знаете от кое стихотворение е.
А ти Manny престани да си мислиш, че това е някаква гавра или че не обичаме България. Мислиш по много простичък начин, поне според мен. Хлапе съм, да, но не келеш. И не съм лошо възпитан, защото си уважавам Родината (но не и държавата). Благодаря за вниманието.
Писането на подобни стихотворенийца не е гавра с оригиналите, а проявление на ГЛУПОСТТА у децата и липсата на адекватна ценностна система. Не обвинявам авторите, просто им казвам, че това което правят е тъпо и вероятно те са кретени...
Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
шол мъст гол он
> The Blood Is The Life...And It Shall Be Mine!