kakvi knigi haresvate
kakvi knigi haresvate
hi praa prou4vane kakvi knigi haresvate dali fentasy?(kato lord of the rings) ili kato harry potter ili nekvi drugi za da znam kum kakvo da se naso4a da pi6a
-
Mat, da Demon
mi
daite knigi koito sa ot lubimite vi zanri ?
-
Culture Nineteen
Фентъзи, по специално това на Толкин - не съм ги чел другите автори, но когато прочета Силмарилионът имам намерение да прочета нещо на Пратчет.
... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Фентъзи:
Всичко на Толкин
"Истории от Света на Диска" на Пратчет
"Хроники на Драконовото копие" и т.н.
Фантастика
Всичко на Айзък Азимов
"Стоманеният плъх в танц със смъртта" на Х.Харисън, вероятно не сте я чували, но е много яка, прочетете я!
и мноого други, но това са ми любимите...
Всичко на Толкин
Фантастика
Всичко на Айзък Азимов
"Стоманеният плъх в танц със смъртта" на Х.Харисън, вероятно не сте я чували, но е много яка, прочетете я!
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
SneakyDude написа:Фентъзи:
Всичко на Толкин
Фантастика
Всичко на Айзък Азимов
Чел съм книгите на АА и са добри.Абе коя е най добрата книга(фентъзи) без Властелина?

pwnd
Fantasy RULEZZZ!
А автори:
Толкин,Салваторе(Долината на мразовития вятър),Модезит,Лаки(Elvenbane-много яка книга)...
Толкин,Салваторе(Долината на мразовития вятър),Модезит,Лаки(Elvenbane-много яка книга)...
Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
За момента глвано фентъзи.Любимите ми са Колелото на времето,Сага за войната на разлома(към нея включвам и студенокръвните,Крондор и неизлезлите все още в Бг),Песена за огън и лед,както и всичките на Едингс(Белгариад,Малореон,Елениа и Тамули).Властелинът е слабо фентъзи само да ви кажа и ако наистина смятате да прочетете нещо сериозно пробвайте горепоменатото.
Когато
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
ружите цъфтят,
не виждаш другите цветя.
Rand_al-Tor написа:За момента глвано фентъзи.Любимите ми са Колелото на времето,Сага за войната на разлома(към нея включвам и студенокръвните,Крондор и неизлезлите все още в Бг),Песена за огън и лед,както и всичките на Едингс(Белгариад,Малореон,Елениа и Тамули).Властелинът е слабо фентъзи само да ви кажа и ако наистина смятате да прочетете нещо сериозно пробвайте горепоменатото.
Виж за "Властелина"не съм съгласен с мнението ти- Толкин дава началото на фентъзито!Но за останалото съм на твое мнение, това са наистина чудесни книги!Ранд- това ме кефи!
Rand_al-Tor написа:Tolkin moje i da dava osnovite ama nqma zadulbo4enostta i umenieto na drugite!Nima samo za6toto pruv e okradnal malko ot skandinavskata mitologiq trqbva da e velik!Radvam se 4e Rand te kefi!
ААААА ти всичките ли книги на Колелото си прочел?!?
АААААА иииии интересуваш ли се от скандинавските митове и легенди?
> The Blood Is The Life...And It Shall Be Mine!