O6im написа:събота БТВ
05:00 Искрено и лично
06:00 Физиотоника
06:30 Бон-Бон(събота)
07:00 Пука
07:30 Трансформъри
08:30 Кой е по-по-най
09:30 Споко
незнам дали пак се отнася за същото филмче
Има рализка между Трансформърс и Бийст Уорс
O6im написа:събота БТВ
05:00 Искрено и лично
06:00 Физиотоника
06:30 Бон-Бон(събота)
07:00 Пука
07:30 Трансформъри
08:30 Кой е по-по-най
09:30 Споко
незнам дали пак се отнася за същото филмче
Остави София, ти ела в Русе да видиш какво е Ад ...THE KING OF TIME написа:Ако вярвам на думите ви София е станала пак Сахара
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ей, помня първия и единствен път, когато ходих на Колизеума. Напихме се с едни колеги от точно този форум (запазвам им правото на анонимност) и целихме от втория етаж с ледчета хората долуPennуwise написа:UP!!
Ваканция копеле...Майката онеден дойде и ми вика искаш ли бележка до края на седмицата(o.0) и аз се почуствах длъжен да приемаОтървах се от есе по английски, домашно по технологий което беше доста шит-трябваше да пиша 100 пъти, че няма да използвам думата blowjobs в часовете на г-н Чемпни(шибан американец...), а и от поредната двойка по математика...Същи и от изпитване по френски...Абе намазах
Тъпото е че шефа(директора) мн не ме обича и както т'ва ми е 8-та бележка за болнични от началото на годината(+ 3 поради семейни причини) ще има голямо конско след ваканцията...А бтв бат' Бойко и Шефа са 1 към 1...Знаех си, че бат' Бойко копира някой !!!Обаче голяма скука с тази бележка...2 дни цял ден стоя вкъщи вече и чак към 7-8 вечерта излизам на по кафе за няколко часа...boooooooooooring!Сега чакам съботата...Първо на ресторант с класа а после до сутринта на Colloseum(Шуменският БИАД
![]()
)и ще бъде размазване...Вече трета събота подред ще съм пиян на Colloseum и май вече ще се пазя за нова година
...Пфф ае отивам да играя Tropical Tower Wars
![]()
![]()