ето и една от най-добрите ми снимки:

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Sweeney Todd написа:@Zero Endorphine, някои са много идейниИ омг, това плоча на Бийтълс ли е?
![]()
![]()
Тая със силуета ми хареса много :>
Ето нещо от преди няколко дни
Т'ва Искрена ли е?Sweeney Todd написа:Ето нещо от преди няколко дни

Омг, да, за нищо не си я давам!Sweeney Todd написа:@Zero Endorphine, някои са много идейниИ омг, това плоча на Бийтълс ли е?
![]()
![]()
Тая със силуета ми хареса много :>
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!