Existence написа:... но уви - времето лети като патка ...
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Казах ти.Приятелката ми е прекрасна.И да беше крава,както казваш и да е дебела пак по-добре отколкото теб.Darth Aheron написа:...
Ти се мляскаш с ония педали от снимката дето беше дал.
Спри се.Ти мярка нямаш ли?Нема ли некой от Варна да го удави в блатата тоя?И само не ми говори за грозници и такива работи.Може и аз да не съм първа прелест,но теб всички те видяха и ти се смяха яко.
И сега,ако наистина напишеш още един тъп пост след този и намажеш темата още малко с твойте лайна,значи никога няма да си вземеш поука и ще си останеш подлизурския идиот на форума,който във всеки пост споменава "Ти си малкото от пичовете във форума,само теб уважвавам,само на теб ще духам за без пари..".Спри се,ако наистина имаш акъл.И нека този тъп пост да бъде бисер.Приемете го като такъв.
|
|
| 
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Стига па ти сега,бе ;pDegra написа:Ебати дебилите ...
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=50485
|
|
| 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Сега мисля си .. злобата комплекс ли е? Уж идва отвътре.. ама пък.. може нещо да я кара? ;р
Хм, хм, хм.
Хм, хм, хм.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Офц , че е , бе , чамили :ДThe Chameleon написа:Сега мисля си .. злобата комплекс ли е? Уж идва отвътре.. ама пък.. може нещо да я кара? ;р
Хм, хм, хм.
ти ме биеш дори по комплекси .. от си по голем хатер
(=
ТАпаци , спрете ве , оляхте се .. апропо го пиша тва , колкото да ви нахуля шото така прави секи редови юзър който види преебана стара невероятна тема заради сантименталния си характер опа забраих ного запетайки .. деа къв бед бийт претърпех веее .. пф_
пз
бате пешо - не ти ли писна
остарехме
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Pеnnywise9198
Mawi написа:Може да съм идиот ама оня който ме обиждаше явно ме надмина и мен дажеOrange.LabeL написа:
ПРИЧИНАТА Е В ТЕБ,МЛАДИ ИДИОТЕ
Хм...Май трябва да съм герой на Агата Кристи, за да намеря бисера тук?!?
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Гледаш на неправилното място. Бисера е с белите буквиPеnnywise написа:Mawi написа:Може да съм идиот ама оня който ме обиждаше явно ме надмина и мен дажеOrange.LabeL написа:
ПРИЧИНАТА Е В ТЕБ,МЛАДИ ИДИОТЕ
Хм...Май трябва да съм герой на Агата Кристи, за да намеря бисера тук?!?
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Nightwisher написа:Трупий Умреличенко - Украйнамини руло написа:Труп Умреликов, руснак (;
Трупян Умрешвили - Грузия
Трупенаги Умрелиного - Японоя
Трупян Умрелян - Армения
Трупсън МакДед - Шотландия
... виж колко много изпълнители с това име...(;
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Nightwisher pwnz x234348. ^^Sousuke написа:Nightwisher написа:Трупий Умреличенко - Украйнамини руло написа:Труп Умреликов, руснак (;
Трупян Умрешвили - Грузия
Трупенаги Умрелиного - Японоя
Трупян Умрелян - Армения
Трупсън МакДед - Шотландия
... виж колко много изпълнители с това име...(;
![]()
![]()
![]()
Nightwisher pwnz
![]()
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Тема: Как да се направя бог?
Автор: Алминаторa
Най-доброто засега:
Автор: Алминаторa
Най-доброто засега:
Nordvargr написа:Въпреки това, при мисълта, че Алминатора е потенциално въплъщение наThe Chameleon написа:Всеки човек е Бог.
Свръхчовекът, ме обзема непреодолимото желание да се застрелям.
Undead Dude написа:Стига си пил, Дионисий!The Chameleon написа:Всеки човек е Бог.
Fallschirmjagergewehr 42 написа:копелеее, призовавам се!The Chameleon написа:Всеки човек е Бог.
bOtLik3 написа:Направи се богиня. Ще ти отива повече
Kardinala написа:Ха! Ми, чи това е много лесно. ОК!!! Слушай... сега ще ти разкажа моята тайна... Значи, рецептата е много проста - аз лично ставам Тангра! Та така... за да станеш Тангра ти трябват около 6 стека с по 12 бири, едно или две бутилки уиски Grants, както и малко червено вино - гарантиран успех, дори ставаш и невидим - никой не може да те намери.
тъй...ся щи кажа рецептата за Перун - значи - трябва ти една халба от 500 мл пълна с бира, по възможност Загорка, отпиваш 2 мъжки глътки (ся внимавай много нататък, защото е много важно) 100-те отпити милилитра трябва да ги запълниш съответно с 50 мл ракия Пещерска и 50 мл хубава ментичка. Отварата се забърква докато се получи хубав зелен отенък и не придобиеш чувство че гълташ зелена бира. Вкусът е много добър - все едно пиеш освежител за уста - не усещаш никакъв алкохол, но само след като го пресушиш дори до средата ти гарантирам нечуван успех в превъплъщаването. успех!!! (това ми е любимата рецепта за бог)
така... имам и рецепта за джадай - за да овладееш добре силата трябва да си сръбнеш...(ще пиша друг път) :p :p
Bagerista_Boy написа:Щото си селянин и там им само каруци!!! Нещастник!!!Алминаторa написа:Никога не съм се возил в тролейNightwisher написа:Скъсал ги е, за да може да лъска докато са вози в тролея...
JazzJack написа:забрави да напишеш ~SteamOfBloodSteamOfBlood написа:Аз ям мюсли.Прави ме бог.
...
Nasko_90 написа:Ал ти си толкова глупав, че на админите им е жал да баннат бисер като теб. Всяка една твоя тема показва, че не сме дръпнали много напред в еволюцията.
Nightwisher написа:Дано да не почва, щото е някво досадно.The Chameleon написа:Млъквайте, че пак ще почне :ДNightwisher написа:А ти пак забрави да напишеш "~SteamOfBlood"...
~Nightwisher
Come, my raven, it could be a lark.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Come again?Morphine написа:Firzen... Ха-ха.
Бях забравил най-доброто:
Elve написа:Някога Икар е пожелал да лети, 4000 години по-късно хората летят, някога Жул Верн е пожелал да отиде на луната, 80 години по-късно хората са кацнали на луната, днес Алминатора пожела да стане бог... айде да изчакаме поне 16 часа, а?
Come, my raven, it could be a lark.
[16:43:25] Орк Паладин каза: честно да си призная
[16:43:29] Орк Паладин каза: ако бях админ в тоя форум
[16:43:33] Орк Паладин каза: и имаше някъв такъв като мен
[16:43:39] Орк Паладин каза: отдавна щеше да си е отишъл
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко