Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Мдаааа сентри ти си първият който пише след възобновяването . А иначе часта е добра интересна макар да не разбрах само едно ( по точно да съм забравил кой беше оня архивампир ? ) . Поздрав за доброто продължение - малко кратно но така е след такова продължително спиране .
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Дам... Кратичко беше, но все пак добро. Радвам се, че поне някой писа.

Припомням реда:
1 Сентри ( Ривър )
2 TheGuardian
3 Evil.
4 MM13_666
5 Изгрев
6 He@d_HuNteR
7 Sasuke
8 ТТ2
9 The_prophet

Гард имаш точно седем дни считано от днес да напишеш и пуснеш частта си. Ако не успееш получаваш първо наказание. За резултатите от тях вече знаете.
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Доста добра част на Гарда, макар и не пряко свързана със сегашното положение. Поздравления.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Несвързана, а можеше да е и по-добра.
Гард осъзнай се тоя демон разнахваше ДЪРВЕН! меч. Интересно как обезглавяваш с него :?
Зло седем дни от сега, знаеш си.
Drink their blood,
Kill them all,
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

MM13_666 написа:Несвързана, а можеше да е и по-добра.
Гард осъзнай се тоя демон разнахваше ДЪРВЕН! меч. Интересно как обезглавяваш с него :?
Зло седем дни от сега, знаеш си.

Ъъъ...
Абаносов е още - черен като абанос...
Не съм чак толкова тъп:)
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Хм... Като ще определяш цвят за черно по-добре даи катранен, абаноса е доста... двусмислен, а за тва колко си тъп мое се поспори :wink:
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

ММ, я стига си се заяждал/а. Частта е добра, а пък ти само си търсиш с кого да се караш. Успокой малко топката.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

Хубави дни за творческия и разказа ви...браво момчета.
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Защо бе хора на мен много ми хареса тая част . Едно връщане към миналото целящо да ни покаже историята и началните битки на вампира . Трябва да кажа че бе написано доста добре .
Иначе довечера ще седна да пиша че сега още главата ми се върти от вчера .

Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Частта, че е хубава няма спор, ама ММ се заяжда.
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Не казвам че не е хубава, а че можеше и по-добре! Shish!
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Готов съм и сега пускам часта си макар да не съм я редактирал ( мързи ме чесно да си кажа ) . Аре следващия да се готви !

Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Добра част, като за пореден път преглъщам грешките, но няма как, мързела е велика сила и всички сме водени от нея. Сега е мой ред и имам 7 дни да пиша. Ще се опитам да измисля нещо преди ъикенда, но се съмнявам да имам време, така че нова част очаквайте събота или неделя.
Drink their blood,
Kill them all,
Dr. Bertruger

Мнение от Dr. Bertruger »

Ако може и аз да участвам щото кат гледам е добра идея :)
1. Раса= Маг на хауса
2. Име= Грийнкроу
3. Име на замъка= Крепостта на изгубените души
Gothic doesn't exist!
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

=-=Dr.Bertruger™ написа:Ако може и аз да участвам щото кат гледам е добра идея :)
1. Раса= Маг на хауса
2. Име= Грийнкроу
3. Име на замъка= Крепостта на изгубените души

:)))) Определено съм песимист за участието ти. Първо нови хора не се търсят, а и да беше така трябва да прочетеш цялата тема и да преминеш тежките тестове на ЕвиЛ, абе...по-добре забрави.
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

=-=Dr.Bertruger™ HELLwINd е прав. Забрави. Нови хора не се търсят. Ти таз тема не си изчел за да се просветлиш по въпроса пък какво остава за цялостния разказ... Сори но като новия падарин на стадото нови овце не зимам :!:
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

Абе тва тредваше да е само едно есенце, реших да го напиша тука щото синьото ми харсева повече от word-а ама реших в крайна сметка да го постна.
Въунуваща-хахахахаххахах
Иначе темата съм си я избрал сам :? Не знма дали тука е правилно да се постне, но не ми и пука. Всъщност и на вас да не ви пука.

---------------------------------------------------------------
Страхливия умира при всяка опаност, храбрия-само веднъж.
[Уилям Шекспир]
Това е една найстина внушаваща и караща те да се замислиш сентенция. Наистина какво е живота, а какво е смъртта. А може би има и средно положение, и ако има такова то това е живота в страх. Найстина всеки път когато похлупиш свободата на духа си с тежката ръка на страха, когато затвориш желанията и копнежите си зад решетките му, може би тогава умираш. Умираш винаги когато той ти натделее. Блажени са тези кохто не живеят в страх, защото страха е едно злокбно проклятие което гложди душите на хората може би през целия им живот. И малко са хората изправили се на борба със страха си и със свойте душмани-тези хора ние наричаме герой. В миналото е имало, много страх, много войни и много герой. А сега?
Нима сега това хилядолетно чувство сега е оставило намира човечеството. Нима в страни кат България където няма войни, няма глад и няма терор няма и страх. Мисля че има. Той по скоро се крие в тъмните сенчести дебри на душата ни и чака да се покаже в пълното си могъщество, чака одобния момент в който да поеме контрол над сетивата ни, да ни хвърли в паника, да ни обземе и преобрази. Но и когато великата му мощ се крие и е пасивна, доори и сега ние усещаме присъствието му. Защото страха е кодиран във всеки от нас още с идването му на този свят. А храброста я има само в нкой хора, може би доблестните хора са повече от геройте, а бе може геройте са лукави стахливци. Но това няма значение. Важно е да намерите смелостта в себе си, да послушате сърцето си та макар и да бъдете глупави от това. Защото щастлив е не умния а честния, честен пред другите и честен пред себе си. Но малко хора имат тази смелост, да са честни.
[За радка Костадинова]- Даскалицата ми по физика която не търпи някой да е нсъгласен с нея и е садистична тъпа патка, но аз я победих, изнервих и засрамих. Да и толкова внушаващо го направих, че без да казвам и една неприлична дума я накарах да ме изгони с отсъствие, а и после да ме нарече "Абсолютен олигофрен"
И верввайте ми сега мойта гордост я нема никъде.
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Хех, не е лошо. Интересна даскалица имаш.
Drink their blood,
Kill them all,
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

=-=Dr.Bertruger™ ами другите го казаха макар и малко по грубо . Начи хора съм готов да приема - един двама автори ни напуснаха но имам няколко условия . Първо прочиташ целият разказ и ако това не те откаже прочиташ цялостните правила на някоя от страниците ( всичките прегледаи и търси мой много голям пост ( някъде след 11 стр. е )). И ако направиш това макар малко да се съмнявам тогава напиши една част и ми я прати на ЛС за да видя за кво иде реч . Ако успееш и частта ми хареса си вътре !

ММ все пак имам оне някой правомощия :twisted: !

Адски повеи след малко ще прочета за кво иде реч ( след като хапна и подремна !

Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

Права ли зло? Какви права? Правя пълно превземане на властта буахахахахахах :P :wink:
Drink their blood,
Kill them all,
Публикувай отговор