Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аз

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от Аз »

Абе бас ловя, че 30 ги е ударил с тази регистрация от профила :rockon:

Не че има нещо срамно де :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Истината е, че дори в стил Шекспир да пишеш, 1000 клуба по философия да посетиш, с хиляда Моридина да се наебеш - за нас тук винаги ще си останеш идиотът Аксес, който две думи на български не можеше да напише, пък какво остава да каже нещо смислено.
Ех бе, таман да те заплюя, ти пък взе, че оцени ебането с мен твърде високо.
Мерси за ласкавите слова; искам само да подчертая за хиляден път, че не желая да ме числиш сред тия, които НЕ смятат Митко за жалък, моля те. Нека си имаме поне някакво уважение. Само че, както се намират хора, които да защитят теб, твърдейки, че си всъщност свестен, така и аз мога да застана зад него и да кажа, че не го познаваш, съответно мнението ти е ценно колкото на умрял кон пишката.

Така че, Алминаторе, да вадя ли твои стари постове?

:D

За Изхода изговорихме твърде много неща вече, но есенцията на всичко това е пичът да се вземе в ръце СЕГА, да престане да приема мнението на родителите си като нещо ключово и да не се притеснява от това, че е пълен и че няма да си намери приятели. Всичко с времето си.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Алминаторът не е тъп, той просто троли
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

Разочарован съм от себе си. Мисля само за светски наслади и игнорирам възможността за какъвто и да било интелектуален просперитет.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
Аватар
човек

Мнение от човек »

ще гледам undisputed 2 :D
Изход

Мнение от Изход »

Майка му да еба много шибано стана хуйня направо
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Хърфордиан написа:Разочарован съм от себе си. Мисля само за светски наслади и игнорирам възможността за какъвто и да било интелектуален просперитет.
Че кое му е лошото на това :roll:
WeAreGettingClose
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Squiz написа:Охохохо.... Всъщност, когато бягаш от реалността, мамин, ти така се проваляш, именно защото бягаш от проблемите вместо да ги решаваш :wink:
е само с тва не съм съгласен, просто защото причинно-следствената връзка се губи, а именно тва си е цикличен процес с неясно начало :)

за всичко друго си прав, иначе
познавам хора като алшу, които смятат, че парадирайки с факта, че са способни да признаят пред повече хора това, че са пълен провал, ги прави нещо повече от въпросния пълен провал :)
и да, не ме кефят .. ако седна да обяснявам, че търси съжаление, ще ми опонира как не се интересува от подобни неща, но съм почти сигурен, че някъде там, всичко, което искат е точно това

както и момчето(трол?) с 20 години по-младо, посегнало към китайския нож
остарехме
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Хърфордиан написа:Разочарован съм от себе си. Мисля само за светски наслади и игнорирам възможността за какъвто и да било интелектуален просперитет.
Мисли си и за другия ( :roll: ) просперитет, не само за интелектуалния, за да не се случи на 40 години да си ебал 2.4 пъти
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Трифон Иванов написа:...за да не се случи на 40 години да си ебал 2.4 пъти
EVERYONE ELSE HAS HAD MORE SEX THAN ME!

:D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
човек

Мнение от човек »

дори не знам как може някой да каже, че е пълен провал, на 16-17 годишна възраст? шансовият състезател има право.

иначе аре да се степаме с некой, че много се надъхах нещо от тоя филм? :D
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Squiz

1. Всички бащи са еднакви в това отношение...добре де, не всички, но голям процент...фаворизират дъщерите си и постоянно се заяждат и мерят пишки със синове си. Обратното е за майките - те фаворизират синовете си.
Проста статистическа истина.
Ако това не приемаш, няма за какво да спорим.
Има свръхтежки случаи, като баща ми - той комбинира всичко с непостижим егоизъм, който мачка всичко около него.
Дори ми е по-лесно, защото просто го игнорвам, като почне да ми се пени.
Както вече писах, той ме беше отписал още на 5-6 годинки, и предполагам, че най-голямото му съжаление е, че не станах футболст, за какъвто си мечтаеше, а се захванах с плуване (през гимназията го зарязах :( ).
За това му пука на тъпото копеле, а не че не направих кариера и не вадя достатъчно пари, защото за него пари винаги има и не му пука, а си харчи си ги без къхър...Е, това признавам, харчовете му не са чак толкова големи...колкото и безсмислени да са...
Аз обаче не се оплаквам от това. И не смятам че "провала" в живота ми е причинен от него (макар че малко психологически съпорт навремето нямаше да ми се отрази зле). Имал съм достатъчно възможности, които собственоръчно съм пропилял. Това си е (тъп) житейски избор и не е по ничия чужда вина.
2. Това за хобитата го казах, защото всеки път когато кажа нещо, каквото и да е, някой ще се изцепи "ходи да мастурбираш на хентай, кво ни се пречкаш тук".
- имам право на мнение, който и да съм
- не обичам хентай
- гледам аниме, като хоби и го споменавам навсякъде, но това не означава нищо лошо. По-скоро ме мотивира, да се движа напред и да преодолявам трудностите.
- бягам от реалността, да но и вие го правите...само дето не го правя с безкрайно цъкане на игрички (а само малко), алкохол, цигари и посещения в долнопробни чалга заведения.
3. И какви "проблеми" не съм си решил според теб, заради хобито ми?
Бачкам си, плащам си данъците, грижа се за болните си родители доколкото мога и тва е.
Това че не съм постигнал вашите болни амбиции, хич не ми пука.
- Окъде накъде трябва да общувам с множество хора (особено при вероятността да срещна такива като вас :lol: ).
- Окъде накъде трябва да общувам и с жени...в нета може, защото може да говориш на всякакви теми - култура, изкуство и пр. В реалният свят повечето жени са груби реалистки и ги вълнува само един въпрос "Колко мангизи, мога да гепя от този тип". Очевидно не много...пък и за какво ми са точно такива личности.
4. Защо пък трябва да имам и деца? Да, за да ме гледат, като остарея...дръжки...
Сегашните (като мен и вас :lol: ) те смучат до скъсване и после те зарязват в мърсотия и безпомощност. Ще си пукна ерген и това е.
Не се оплаквам. Не споделям личната си драма. Просто искам да кажа, че някои неща в живота са гадни и не могат да се променят, трябва да се заобиколят. Не всички теоритични възможности се сбъдват. Понякога нещата се объркват по тъп, непредвидим и дори невъзможен начин. Единствения начин да преплуваш през тези лайна е, да бъдеш такъв какъвто си, да се бориш за себе си (а не за нечия чуджа представа за това) и да бъдеш тотален егоист (поне този урок съм научил от баща си - егоистите оцеляват :lol: :lol: :lol: ).
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

повече стереотипи на едно место трудно
дай си шанс еби му майката хах
остарехме
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Е няма лошо в това. И аз съм така, ама го балансирам някакси. Поне тия седмици се опитвам да не съм в компанията на красиви жени, че ми действат разконцентриращо. То си е и научно доказано де :lol:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Изход

Мнение от Изход »

Вход написа:Мисля си как синът ми е един пропаднал идиот. Днеска имах бахти и отвратителния ден.. добре, че е кухото лапе, да си го изкарам на него..
Като малък искаше да рисува, да ходи по нек'ви кръжоци.. на кръжоци ли ше ми ходиш бе, кретенче, я сядай да учиш! Пък и като ти е толкоз мерак, ей ти молива и хартията - на, рисувай! В трети клас пък искаше футбол да тренира.. ни един път не излезна навънка да рита с чавенцата от квартала. Седеше си вкъщи и плющеше вафли и кроасани, сега е егати глигана. А едно време в казармата ги правех по 120 от раз, първи бех в разряда! Нищо няма да стане от него. Няма никакъв талант. По едно време поиска да свири на китара. Бил събрал 400 лева да си я купува. Откъде ги взима тез 400 лева бе, агне недно ? Тя мойта заплата е толкоз. Да не си работил за тях ?! Крал ли си ги ? Да бе, да.. какъвто си дебел, ей сега ше хукнеш да крадеш. Я ги стискай тез пари, един ден ще трябва кола да ти купувам.. и то такава, дето да те побере. Не ми стига туй ами и взима, че пропуши, да еба келеша ти да еба. Цяла година стана не си ходил на фитнес. По едно време беше почнал, ама то не става като набиваш все баници и хамбургери и муфтиш. Не само, че не отслабна, ами и пак се угои, корема му ще го удуши докат спи. И сега ми седи на компютъра и му се рее погледа, кат че ли някоя от онез шаврантии от класа му най-после си е свалила сутиена пред него. До 5-6 клас само шестици носеше, са изведнъж му нацакаха двойките и трябва да го спукам от бой. Ама от време на време докарва някоя 4-ка за радост на тати, не е толкоз зле още, келешчето. Обаче оня ден го видях, че си купи нож.. ако е намислил да са самоубива, ще го пребия. Направих му дом, купих му компютър, прекарах му интернет, нахраних го, стоплих го, какво иска от мене, идиота му с идиот ?!
:D :D :D
Идея си нямаш колко си близо до истината, честно :)
AlShu е прав, наистина бащите мразят децата си главно заради пропиляната си младост и искат и тях да направят нещастни. Примерно като съм искал помощ по математика от баща ми (той е инженер) винаги ми е отказвал, защото "на него никой не му бил помагал". Да еба злобата.
А как ми писна от комплексарчета, да умрат всичките.
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
човек

Мнение от човек »

леле аз просто не ви чета разни изходи итн дето сте.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Според мен, бащите не мразят синовете си(е случва се), а просто не искат отрочетата им да вършат същите глупости като тях.
Но ако има нещо, което бащите наистина мразят е да им се отговаря-просто усещат, че губят контрола над копеленцето и почват със заплахите.
Личен опит...пък и каквато голяма уста имам...поне знам кога да млъкна :lol: :lol:
WeAreGettingClose
Аватар
човек

Мнение от човек »

и тебе не те четааа
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Стига спамил уе, ламер!
WeAreGettingClose
Аватар
човек

Мнение от човек »

не ми казвай ламер бе, да не се насереш
Заключено