[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Мнение от Gipo »

vanmx написа:...
И аз не искам да ги нападам. Все едно да нападна директно луд на улицата, понеже е луд. Искам просто да се махнат в някоя клиника и това е.
Заради това беше странно и малоумно, че изобщо трябваше да гласуваме дали да го изгоним. Какво гласуване?! Чак таен раздел се направи... като някакви мишки... Трябваше да е почистено от него години по-рано. Явно беше, че хората, които са на кантар (никой не беше ЗА оставането му) дали да го изгоним, искаха просто да гледат сеир на душевно нездрав човек. И си го признаваха - искаха да му гледат изцепленията по начина, по който сега седят вкъщи и гледат реалитита.
Сега реддит да му мисли. Там има много по-голям човекопоток и изцепленията му са като пикня в морето.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Лок, дел, бан и пак е единствената тема дето може да навърже няколко различни коментиращи в последователност. :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

vanmx написа:Поне няколко пъти в този форум съм чел коментари на съфоромци които не са добре с главата
Имаше статистика, че всеки 7-ми у БГ е с тежки отклонения. У тоя форум сме сума народ. Правете си сметката :D

А Волтажа наскоро изплиска тотално легена и при разговор с мене - дълго време го толерирах до там, че да си лафим за някоя друга игра и избягвах да навлизам в други теми с него. В момента, в който реши че ще ми тегавее - айде чао.
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Защо изобщо си си губил времето, то е ясно, че е обречена кауза?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор