Май си доста тъп, а? Направи си харакири с китайския нож и тва да ти е.Изход написа:Май имаш много комплекси за избиване, а?
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно httпространство.
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
МдаFanatic написа:Tи нямаше ли да се убиваш?
И за горното-да, тъп съм
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Оставете го момчето намира,веее
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
мен ме радва момчето :Д

Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Просто търси ненужно съжаление. Все едно гледам тия дето казват, че са бедни щото живеят в България.
Ебал съм ти съжалението, просто търсех съвет с какво да се захвана при моето положение, ама ти пак нищо не си разбрал заради лайната в главата си.WidowmakeR написа:Просто търси ненужно съжаление. Все едно гледам тия дето казват, че са бедни щото живеят в България.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Съвета който търсиш се крие в ножа и харакирито. И положението ти не е лошо. Знаеш ли колко хора познавам където родителите им не могат да си позволят да им купят компютър или телефон като на тебе а? Деба и лигльовеца малък. Просто вашите са ти казали че не можеш да имаш нещо, което искаш и ти си мислиш, че е дошъл края на света и всички те мразят. Нито една майка няма да роди детето си с цел да го тормози и да му забранява да рисува!!! Еби се сега в дебелия си гъз!
И Изход и Widowmaker, жалка гледка.
Изход - не се оплаквай, направи нещо по въпроса. Не ти дават да ходиш на уроци по рисуване - рисувай графики, трябват ти лист и молив. Дебел си - намали сладкото и тестените изделия, прави повече упражнения. Не се разбираш с вашите - кажи им го, щом си пишеш във форумче колко ти е ужасен живота, значи са ти осигурили интернет, покрив над главата, храна, дом. Сиреч не са някакви изроди, нали? Обичат те? Няма да те изгонят и оставят да умреш от глад. Говори със тях за това, а не с напълно непознати в /pcm/. Стегни се, захвани се с това като за начало. Ако са максималисти и искат да си the best навсякъде, защо тогава се чувстваш като провал? Попитай ги това. И всъщност дори се съмнявам, че всичко, което казваш е истина. С това небрежно подписче, не може да си нищо освен депресирано недоносче. Дявола изобщо не е толкова черен.
Widowmaker, батка, и ти през гъза си раждан.
Изход - не се оплаквай, направи нещо по въпроса. Не ти дават да ходиш на уроци по рисуване - рисувай графики, трябват ти лист и молив. Дебел си - намали сладкото и тестените изделия, прави повече упражнения. Не се разбираш с вашите - кажи им го, щом си пишеш във форумче колко ти е ужасен живота, значи са ти осигурили интернет, покрив над главата, храна, дом. Сиреч не са някакви изроди, нали? Обичат те? Няма да те изгонят и оставят да умреш от глад. Говори със тях за това, а не с напълно непознати в /pcm/. Стегни се, захвани се с това като за начало. Ако са максималисти и искат да си the best навсякъде, защо тогава се чувстваш като провал? Попитай ги това. И всъщност дори се съмнявам, че всичко, което казваш е истина. С това небрежно подписче, не може да си нищо освен депресирано недоносче. Дявола изобщо не е толкова черен.
Widowmaker, батка, и ти през гъза си раждан.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Не ми пука от къде съм раждан, всеки е имал проблеми, не е първия, не е и последния. Ама да не обвинява хората дето са го отгледали. И докато продължава да хленчи, тук, че техните не му играят по свирката, ще продължавам да затвърждавам теорията за раждането през гъза и да го хейтя, че е тъп!Depraved написа:Widowmaker, батка, и ти през гъза си раждан.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Чоек,аз никога не съм ходил на уроци по китара,но си свиря сравнително добре.Така,че с малко повече желание можеш да се научиш.И на мен ми забраняваха ама аз се научих(с помощта на една книжка) въпреки всичко.Относно т,ва за самоубийството,надявам се да не го правиш(не,че ми пука особено де,но карай да върви)Та идеята ми е,че трябва да спреш да се самосъжеляваш,а да хванеш нещата в свои ръце и ако се наложи да "зае*еш" родителите си.И се отучи да пушиш-противно е.
пс.Наистина си ужасно жалък.
пс.Наистина си ужасно жалък.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Изход написа:Общо взето нашите повтарят, че докато съм зависим от тях могат да правят с мен каквото си искат и съм длъжен да ги слушам. Като си намеря работа и жилеще вече съм можел да си правя каквото искам.
Сиктир, още един провален живот в някъв форум за игри.
Ебал съм ти депресията бе. Ще минат годинките и ще видиш, че всичко, което ваще правят за теб, е било само за твое добро. А и е нормално преди 19-20 да си зависим от тях - ЗАЩОТО СИ - живота ти едва започва, вместо да седиш да цивриш, върви си го изживей. Тва, че предпочиташ да се депресираш за некви глупости у вас си е твой проблем. Всички си имаме проблеми, това не означава всеки път да хващаме китайския (?!?!??!!) нож при появата на всеки такъв.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Любовни депресии >>> всичко останало.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
Warbringer
Те поне са сладки. Докато изпадането в самосъжаление е... жалко 
a.k.a. Disturbed
Да ви еба бе, кат не ви е на главата много знаете нешо
И да, не съм си взел ножа, преувеличих. И няма да се трепя още, ама не ми е баш лесно.
Да ви еба гадовете
Трябва да пропиша пак у тийнпроблема, там поне пускаха разревани емотиконки.
Като цяло съм депресиран на тема че нищо няма да излезе от мене и че постоянно ми го натякват, деба. Ама винаги има изход, дори да е през гъза.
Деба, верно трябва да се стегна, и нашите са хора, имат си проблеми, нормално да си го изкарват на мене (wtf?!
)
И да, не съм си взел ножа, преувеличих. И няма да се трепя още, ама не ми е баш лесно.
Да ви еба гадовете
Трябва да пропиша пак у тийнпроблема, там поне пускаха разревани емотиконки.
Като цяло съм депресиран на тема че нищо няма да излезе от мене и че постоянно ми го натякват, деба. Ама винаги има изход, дори да е през гъза.
Деба, верно трябва да се стегна, и нашите са хора, имат си проблеми, нормално да си го изкарват на мене (wtf?!
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Кире, що си изтри мнението бе 
Ако искаш ела при мен да се отдадем на мъжки ласки, стига ввече тия вени
Ако искаш ела при мен да се отдадем на мъжки ласки, стига ввече тия вени
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Warbringer
Айде, айде, всички сме били на 15. Ще поживееш и ще ти мине.
a.k.a. Disturbed
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Аз 'почнах да се лигавя като станах на 16.
Прочее, 'що няма фейлбук група "Puberty made me an idiot?".
Прочее, 'що няма фейлбук група "Puberty made me an idiot?".
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Изход, на колко си години?
Пуши една трева.
Пуши една трева.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Вдовицоправячо, колко си тъп, баткоооо...
Изход, само да ти кажа, че сега е точният момент да инвестираш в себе си, за да можеш след няколко години да станеш някой. Всички са жалки по време на пубертета. Просто едни стискат зъби и правят нещо, получавайки резултати след няколко години, а други се жалват и остават слаби дори след като преминат през тая възраст.
Така че, не сега е времето да бъдеш готин - то ще си дойде само по-късно. Сега е времето да се стягаш.
Изход, само да ти кажа, че сега е точният момент да инвестираш в себе си, за да можеш след няколко години да станеш някой. Всички са жалки по време на пубертета. Просто едни стискат зъби и правят нещо, получавайки резултати след няколко години, а други се жалват и остават слаби дори след като преминат през тая възраст.
Така че, не сега е времето да бъдеш готин - то ще си дойде само по-късно. Сега е времето да се стягаш.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Винаги ми е било кеф, че си по тъп от мен.Моридин написа:Вдовицоправячо, колко си тъп, баткоооо...