Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
Демек джакпот с дребничко, русо двойче завършило средно специално "Програмно осигуряване и информационни технологии" ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
ти че я ебеш, тя че те издържа.
Снимка искам.Морт☭ написа:Демек джакпот с дребничко, русо двойче завършило средно специално "Програмно осигуряване и информационни технологии"
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Напсувах спам бота на лично, майка му ще ебем.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
И двамата сте на един акъл с него.
a.k.a Frosty
Гийк чикове са яки. Аз съм си мечтал да таковам такава, ама си представям как само ще ми дава акъл и че трябва да я бия с кура по челото ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Ох хора, хора...баща ми ми каза, че съм пропаднал идиот. Не каза точно това, но го мислеше. Изкара си целия лош ден на мен.
Освен това като малък много исках да рисувам, но нашите не ми позволиха да ходя на кръжок за да имам време да уча. Като станах трети клас исках да тренирам футбол и до пети клас го молех да ме запишат но те отказаха, за да не си свалям успеха. Примирих се, че нищо няма да стане от мен. Наслушах се, че нямам талант. И че съм дебел. Не спряха да ми го повтарят, в момента само ми го намекват. Пак е гадно.
След 4 години в мен се завърна желанието да правя нещо хубаво, нещо творческо. Поисках да свиря на китара. Бях събрал 400лв и смятах да си купя китара и да започна да ходя на уроци...но те като разбраха то не бяха караници то не беше чудо-забраниха ми да си я купя, даже ми взеха парите. От тогава нямам достъп до спестяванията си и мога да ги харча смао за неща, които те сметнат за смислени. До сега такова нещо не се е намерило.
От тогава пропуших. Вече една година стана някъде. Чувствам се непълноценен и жалък. И за това реших да започна даходя на фитнес. Три месеца. Без пропусната тренировка. Не мръднах почти. Мускулите ми спаднаха заради лошото и неправилно хранене. А коремът стана още по-зле. По едно време беше започнал стремително да спада след като не можех да спя и бях под напрежение. Примирих се с живота и почнах да гледам празно. Пак започнах да дебелея. Явно си е част от мен и не мога да се боря с това. А и вече не искам. Омръзна ми.
И ето, до 5-6 клас бях само с шестици, а сега като нямам за какво да живея и спрях да уча през последните 2 години. Но ми е все едно, четворките сякаш пък са лоши оценки? Е, тройките с тях се минава.
Като малък не излизах от вкъщи и имам проблеми с общуването. Приятели нямам. Не виждам какво ще стане с мен, каквото и да е няма да е хубаво.
Мразя се. Тук си купих един китайски нож и с него се утешавам-поне знам, че когато искам мога да си прережа вените и никой няма да сме спре.
Сега се чувствам малко по-добре след като споделих.
Освен това като малък много исках да рисувам, но нашите не ми позволиха да ходя на кръжок за да имам време да уча. Като станах трети клас исках да тренирам футбол и до пети клас го молех да ме запишат но те отказаха, за да не си свалям успеха. Примирих се, че нищо няма да стане от мен. Наслушах се, че нямам талант. И че съм дебел. Не спряха да ми го повтарят, в момента само ми го намекват. Пак е гадно.
След 4 години в мен се завърна желанието да правя нещо хубаво, нещо творческо. Поисках да свиря на китара. Бях събрал 400лв и смятах да си купя китара и да започна да ходя на уроци...но те като разбраха то не бяха караници то не беше чудо-забраниха ми да си я купя, даже ми взеха парите. От тогава нямам достъп до спестяванията си и мога да ги харча смао за неща, които те сметнат за смислени. До сега такова нещо не се е намерило.
От тогава пропуших. Вече една година стана някъде. Чувствам се непълноценен и жалък. И за това реших да започна даходя на фитнес. Три месеца. Без пропусната тренировка. Не мръднах почти. Мускулите ми спаднаха заради лошото и неправилно хранене. А коремът стана още по-зле. По едно време беше започнал стремително да спада след като не можех да спя и бях под напрежение. Примирих се с живота и почнах да гледам празно. Пак започнах да дебелея. Явно си е част от мен и не мога да се боря с това. А и вече не искам. Омръзна ми.
И ето, до 5-6 клас бях само с шестици, а сега като нямам за какво да живея и спрях да уча през последните 2 години. Но ми е все едно, четворките сякаш пък са лоши оценки? Е, тройките с тях се минава.
Като малък не излизах от вкъщи и имам проблеми с общуването. Приятели нямам. Не виждам какво ще стане с мен, каквото и да е няма да е хубаво.
Мразя се. Тук си купих един китайски нож и с него се утешавам-поне знам, че когато искам мога да си прережа вените и никой няма да сме спре.
Сега се чувствам малко по-добре след като споделих.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
#fml
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Хубаво, ама не ми се пише на английски а българските варианти не са сериозни. Както и да е, не съм очаквал разбиране.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
'Баси родителите, сериозно. Оо
Ти пък толкова ли не смееш да се изправиш мъжествено и да им кажеш "Ай, сиктир, млъквайте бе, животът си е мой!".
Ти пък толкова ли не смееш да се изправиш мъжествено и да им кажеш "Ай, сиктир, млъквайте бе, животът си е мой!".
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Не, щото те ще му кажат "Покривът под който живееш е наш - кат ша ми айсиктириш въри си намери подслон и си прей кот искаш"Хърфордиан написа:'Баси родителите, сериозно. Оо
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
'Ми... наш'те, да са по - разбрани - едва ли. Обаче си имаме негласна уговорка да не се правят на "строги родители".Трифон Иванов написа: Не, щото те ще му кажат "Покривът под който живееш е наш - кат ша ми айсиктириш въри си намери подслон и си прей кот искаш"
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Хърфордиан написа: 'Ми... наш'те, да са по - разбрани - едва ли. Обаче си имаме негласна уговорка да не се правят на "строги родители".
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде и теб,
Общо взето нашите повтарят, че докато съм зависим от тях могат да правят с мен каквото си искат и съм длъжен да ги слушам. Като си намеря работа и жилеще вече съм можел да си правя каквото искам.
Сиктир, още един провален живот в някъв форум за игри.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Ми намери си работа и жилище или не ги ядосвай. Толкова ли е сложно ебаси.Изход написа:Общо взето нашите повтарят, че докато съм зависим от тях могат да правят с мен каквото си искат и съм длъжен да ги слушам. Като си намеря работа и жилеще вече съм можел да си правя каквото искам.
той хубаво ще си намери работа, жилище ама парите нема да стигат и пак ще трябва да проси от тях
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Бог създаде и теб,
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Баш с китайски нож нищо няма да направиш.
Намери си приятели-помага.
И спри да хейтиш-не помага особено.
Личен опит...кво да ти кажа.
Тегли им една майна на твойте, не им обръщай внимание, изтрай го още година-две-три и духвай за чужбина.
Намери си приятели-помага.
И спри да хейтиш-не помага особено.
Личен опит...кво да ти кажа.
Тегли им една майна на твойте, не им обръщай внимание, изтрай го още година-две-три и духвай за чужбина.
WeAreGettingClose
Нема кво да ги трае, тъпо е момчето и тва е! Не са виновни техните, че не може да рисува или играе футбол. Това е пълен абсурд. А и нема да си намери работа, щото е малък и дебел, не се търсят много тези.
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно httпространство.
Май имаш много комплекси за избиване, а?
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Tи нямаше ли да се убиваш?
I wanna be sedated.