Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
Нищо няма да направиш, питай и Грим, ако не ми вярваш. Набиране, кофички, лицеви опори, с твоите гири май ще може това да правиш http://www.bb-team.org/exercise/1174/
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Steel
- Обратна връзка:
Ех, трябва да правя презентация, а как ме мързи...
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Дисте, погледни тук: http://hundredpushups.com/
Имат няколко програми, които са ефективни и добре балансирани. Не съм вярвал, че в рамките на два-три месеца ще мога да правя по осемдесет-деветдесет лицеви опори от раз. Като започнах с пет...
Имат няколко програми, които са ефективни и добре балансирани. Не съм вярвал, че в рамките на два-три месеца ще мога да правя по осемдесет-деветдесет лицеви опори от раз. Като започнах с пет...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мда, аз със такива тежести единствено това упражнение правя. Всичко останало си иска повече, а да правиш 50 повторения няма особен ефект. Затова и всички мъже не сме с ебати предмишниците от лъскане.Tiny написа:Нищо няма да направиш, питай и Грим, ако не ми вярваш. Набиране, кофички, лицеви опори, с твоите гири май ще може това да правиш http://www.bb-team.org/exercise/1174/
Иначе за качване на мускул без сланина знам само (и то само като идея, не съм особено запознат) bulking диети, ама пък те са пак с доста сериозен режим на хранене и много тренировка. В тоя линк видях, че има доста информация. Иначе никога съм нямал проблема да се тъпча и да не мога да кача (точно обратното), та не знам почти нищо.
Ох, като ходя по-рано в залата като се прибера си правя ебати коктейлчето, че иначе като се върна в 10 не трябва да блъскам толкова неща вътре. Ама в блендера 2 сурови яйца, 300-400 обезмаслено прясно мляко, един банан (малък, ако е голям - половинка), една доза 50гр +5 глутамин от суроватъчния ми протеин с вкус на ванилия, и става най-вкусното нещо, което някога съм пил.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Warbringer, не ги слушай тия, само се чудят как да те откажат. Както Мородин каза по-горе упражненията в домашни условия са доста по-ефективни, отколкото повечето хора си мислят. Почнах от 10 лицеви на серия сега правя серии от по 40 /3 серии/. Коремните В началото правех по 30 сега правя по 60 на серия. Вкъщи имам някаква стара пружина и правя луди разтягания на гърди, почнах с една пружина сега правя по 20 на серия с две. Има едни коремни за горната част на корема правих в началото едва 3 сега ги правя по 15. Всичко това за 2 месеца и нещо.
Съчетани с подходяща диета домашните упражнения оформят тялото доста приятно. Ако знаеш с кво коремче почнах
Номерът е да ги правиш всеки ден. Дори по няколко пъти дневно. Не е нужно да следваш стриктна програма, с четирдесет минути на ден+бягане като е по-хубаво времето се оправих аз.
Напоследък пак се отпуснах ама това е временно явление. Започни, това е важното.
Съчетани с подходяща диета домашните упражнения оформят тялото доста приятно. Ако знаеш с кво коремче почнах
Номерът е да ги правиш всеки ден. Дори по няколко пъти дневно. Не е нужно да следваш стриктна програма, с четирдесет минути на ден+бягане като е по-хубаво времето се оправих аз.
Напоследък пак се отпуснах ама това е временно явление. Започни, това е важното.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
200+ лицеви и много серии с тежки гири (поне 10 кила) действа доста добре и доста бързо. и с убаво ядене
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Имам достатъчно наблюдения върху домашната и фитнес тренировката от мен, и от приятели.
Силата няма почти нищо общо с размера на мускула. Лицевите опори сами по себе си предизвикват малък растеж. Виж вече с бягането съм съгласен, че става за отслабване, но той не търси това.
Ти най-вероятно си отслабнал и орелефил, което е твоето 'прияно оформяне', но по твоят начин мускули не се правят.
Без фитнес приспособления или спорт или лост и успоредка (които са си пак един вид фитнес уреди), иначе няма мускулна маса.
edit: вместо да уча теми цял ден гледам dr who и разглеждам форуми
Силата няма почти нищо общо с размера на мускула. Лицевите опори сами по себе си предизвикват малък растеж. Виж вече с бягането съм съгласен, че става за отслабване, но той не търси това.
Ти най-вероятно си отслабнал и орелефил, което е твоето 'прияно оформяне', но по твоят начин мускули не се правят.
Без фитнес приспособления или спорт или лост и успоредка (които са си пак един вид фитнес уреди), иначе няма мускулна маса.
edit: вместо да уча теми цял ден гледам dr who и разглеждам форуми
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Туй все си мисля да го пробвам,ще взема от утре таман понеделник да го пробвам.Моридин написа:Дисте, погледни тук: http://hundredpushups.com/
a.k.a Frosty
Аз праим:
9км колело за краци(общо до училище и обратно)
2х200 коремни, кат се върна от училище и по привечер.
2х80 лицевеи след коремните.
Мисля и некви гири да си зема сега да напомпам и малко бицепс.
9км колело за краци(общо до училище и обратно)
2х200 коремни, кат се върна от училище и по привечер.
2х80 лицевеи след коремните.
Мисля и некви гири да си зема сега да напомпам и малко бицепс.
Reaching aural nirvana...
аре са като сме толко здрави, да ходим да бием некой друг форум ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Аре!човек написа:аре са като сме толко здрави, да ходим да бием некой друг форум
Ше ги кечиме
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
бал съм им макята
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Да палят моторо и да се бегат!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
http://teamfortress.forumi-bg.com/човек написа:аре са като сме толко здрави, да ходим да бием некой друг форум
Чувствайте се като у дома си.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Така и не съм играл двойката... 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- R7KWHR3k
FAIL.Spoonkiller написа:Така и не съм играл двойката...
Мега яката работа е,пробвай я.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Чей да мине сесията, че дотогаз неам време да пръдна. Как да си инсталирам и де да го играя тва безплатно с хора?Manhunt 2 написа:FAIL.Spoonkiller написа:Така и не съм играл двойката...
Мега яката работа е,пробвай я.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- R7KWHR3k
Бе за пиратската има много работа,а и сърварите не ги бива.Spoonkiller написа:Чей да мине сесията, че дотогаз неам време да пръдна. Как да си инсталирам и де да го играя тва безплатно с хора?
Вземи си оригинал и чиста работа.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
- R7KWHR3k
http://cs.man1a.com/e107_plugins/forum/ ... hp?71426.0Spoonkiller написа:НЯМАМ ПАРИЧКИ
Теглиш клиента,после пачовете...
Пиратски сървъри:
http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/s ... ?gameid=31