[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Мнение от Gipo »

Тренировките се правят преди хранене, а не преди лягане :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Да бтв, каквото и да е физическо усилие преди лягане може само да ти влоши проблема. Тия повторения които цитираш едва ли ще са основния причинител, но пробвай да ги правиш сутрин за загрявка, не преди лягане.

Иначе само осъзнах късмета си да не съм се сблъсквал с такъв проблем досега, или и да съм е било за ден-два, че като гледам е по-често срещано отколкото си мислех.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Аз съм странен човек и това с упражненията преди лягане не ме засяга.
Преди много луни, докато все още нямаше корона вирус работих до 2 през ноща, на връщане удрях един фитнес до 3 и просто лягах и загивах моментално.

Но ще видим сега, ще ги правя тия упражнения сутринта.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Без значение дали си странен или не странен човек, при всички случаи си човек и като такъв, за теб важат дадени закони на биологията.
След тренировка е абсолютно и ултимативно задължително да нахраниш тялото (то даже е важно и с какво, но това е съвсем друга тема). Това е едното. Другото е - убиваш съня си, ако правиш тежко физическо натоварване точно преди да заспиш (или да легнеш, за да се мъчиш да заспиш).
С твоето действие - убиваш ефекта на тренировката, защото не захранваш тялото след това и отделно убиваш качеството на съня си. В общи линии, по-добре без тая тренировка, ако ще я правиш така.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx

Мнение от vanmx »

И аз нямам проблем да направя някаква тежка тренировка в 3 сутринта след това да ям и да легна и да заспя :)

През денят фитнесът е пълен и почти неизползваем. Като цяло целият ми режим е завъртян така че нощта ми е времето в което съм активен, а през деня спя. Така съм от години наред. Цикълът ден/нощ има значение за хората които бачкат на полето, ако си само затворен в една стая с компютър часът е важен дотолкова колкото да можеш да съгласуваш активностите си с тези на другите хора от които си зависим. Повечето хора смятат това за глупост, при мен нещата си работят.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Тази вечер съм си спретнал ретро парти - изтупах прахоляка на стария магнетофон "Кащан" и тонколоните и сега с комшиите слушаме някакви диско компилации :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

В позорната надпревара кой ще изкара някой лев в моето хоби порай цялата трагедия с Украйна, изненадващо поляците излезнаха на първо място не с един, а цели 2 модела.
МиГ-29 от фирмата MisterHobby в 72ри мащаб, тука позорът е двойно по-голям защото няма промени в тоя модел откакто е пуснат в производство в 2005 г., единствената промяна е маркировката.
Spoiler for :
Image
БТР-4 от фирмата IBG в 72ри мащаб.
Spoiler for :
Image
На второ от две места, се нарежда народна република Китай, като държавната цензура всъщност попречи от премиерата и затри СУ-27УБ летящ в украински цветове в 48ми мащаб от фирмата Great Wall Models.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

И с тоя позор, си спомняме единият от най-позорните моменти в съвременната българска история, доброволното ни включване в нормализацията на Чехия преди има-няма 60 години.

Image

(само че ние влизаме с бригада Т-34ки вероятно произведени в Чехия)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Кой е решил, че някъв dad-rock е добра идея за Евровизия :o :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HySI2igCcx4[/youtube]
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Гледах ги на живо наскоро. Много добри музиканти, безлична песен. Имат няколко, които са в пъти по-хващащи. "Dad рокът" всъщност си доста добър "стил" според мен, но младите "рокаджии" слушат някакви неща, които се водят рок, но за мен са поп. На един куиз наскоро се падна някаква песен на Imagine Dragon. Много се учудих, че това се води рок...
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Ем, и аз съм ги слушал и със сигурност не са лоши, но особено след като Манескин разбиха миналата година (съвсем закономерно) със супер готино парче със супер модерно звучене, как сме стигнали до извода, че тази банда (и тази песен) са напълно в реда на нещата?
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

момчета

позволете ми само да направя опит за сверяване на часовниците

imagine dragonS - след 3-секундна проста справка в уикипедия излиза, че свирят Pop rock, electropop, pop, indie pop, arena rock, alternative rock - тук има само около 50% рок, но все пак го има

отделно, това съвсем не е вчерашна банда, а на кого какво му харесва нещо да се "води" (по време на куиз в българия) е съвсем друг въпрос; за незапознатите - dan reynolds е съпругът на aja volkman от nico vega

отделно, да си на 30 и малко и да коментираш "младите" какво слушали е леко несериозно :D но тук е тенденция, че като си на 30, значи вече си "чичка", което мен ме забавлява

монескин разбиха евровизията с парче, което тежко мирише на сиатълски гръндж и щеше да е с "модерно звучене", ако беше излязло 1992

но да, ок е едно такова парче да смаже конкуренцията, която обикновено на евровизия е под всякаква критика

и един приятелски съвет - да се правят сравнения м/у dad rock и рока на "младите рокаджии" е тотално безпредметно; едното се слуша с едни уши, другото - с други; да се сравняват напр. led zeppelin с coldplay е мн несериозно

ако искате модерен рок, слушайте john 5 :P

и не се пънете в глупотевини

мир и любов вам
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

доста сте тъпи всичките
vanmx

Мнение от vanmx »

На 30 и кусур може да не сме още чичаци, ама тия дето са с само с 10 години по-млади не знаят най-популярните рок/метъл банди като Iron Maiden примерно, говоря за мнозинството. Поне моите наблюдения са такива. При повечето родени след 98-ма други течения са оформили техните вкусове, различни от тези при децата на прехода :D .
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

vanmx написа:На 30 и кусур може да не сме още чичаци, ама тия дето са с само с 10 години по-млади не знаят най-популярните рок/метъл банди като Iron Maiden примерно, говоря за мнозинството. Поне моите наблюдения са такива. При повечето родени след 98-ма други течения са оформили техните вкусове, различни от тези при децата на прехода :D .
Именно това имах предвид под "младите рокаджии". Може би трябва да каже "по-младите от мен". Има огромна разлика в масовия вкус на хората от моето поколение и това, което е след 2000-ната.

Imagine Dragons не съм слушал, нямам и намерение, просто песента, която пуснаха на куиза определено не беше рок според моите възприятия.

Иначе, съм съгласен, че сравнението между "dad rock" и "рокът на младите" е безпредметно. Идеята ми бе друга. Dad рокът си е супер як и нямам никакъв проблем такава песен да спечели Евровизия през 2022 г., но именно, защото "младите рокаджии" не го харесват, е трудно да се котира през 2022.
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Снощи бях на Слипнот на хиллса и партито беше супер. Кори звучеше супер (след толкова много години очаквах гласът му да се е поизхабил, но не беше). Хората доста им се изкефиха и се надявам да дойдат пак, въпреки че не ги слушам така, както като ученик :)
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Omega-x написа:Двама колеги са с Ковид след Хилса, Дидко чекни се ако нещо не си ок.
Аз си го лепнах от софийския, 6 месеца след преболедуване и 2 след трета ваксина. Минах го в пъти по-леко от предния път, ама се пак, тия събития са си ултра ковидфест.

Иначе кур за имотния пазар.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

В продължение на (преместената) тема за жилищата, Валентин да види какво изпуска като живее в Амстердам:

Жена раздава юмруци на катастрофа на столичния "Хр. Ботев" (ВИДЕО)
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Абе, фейсбук страницата Накафево имаше ли нещо общо с едновремешната страница Боряна Касабова на кафево? Винаги съм си мислил, че е това е една и съща страница, която е еволюирала с годините, ама transparency инфото във фб показва, че Накафево си е самостоятелна страница, която е била винаги с това си име.
Публикувай отговор