Единствената по star wars, която притежавам (всъщност е купувана от баща/чичо ми преди 15на годинки).
Тини, това е фалшива книга, подобна на българските Спайдърмен комикси и маратонките "Адибас". Алън Дий Фостър е написал 3 книги и тази НЕ Е една от тях. Минали са те.
Правиш прибързани заключения.Според мен това е книгата "Splinter of the Mind's Eye"
,но просто българските преводачи ,са променили изцяло заглавието за по-лесно(бай дъ уeй и аз не зная как трябва да се преведе заглавието на български)
Имам Splinter of the Mind's Eye в оригинал и в нея наистина се разправя за Кайбурския кристал, но такъв превод е извън когнитивните ми възможности за възприемане. Преводачът трябва да бъде обезглавен с ритуален крис навръх Ханука и прахът му да бъде разпръснат по четирите краища на света. Правилният превод е "Отломки от разум".
P.S. Забелязах, че на много от точките ми не си отговорил. Крайно време беше да се предадеш.
The Sith will always prevail!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Disregard-вайте го тоя, момчета. Очевадно е, че е трол, чиято единствена цел е да ни провокира. Няма смисъл да се обиждаме от глупостите на бавноразвиващ се. Да не разваляме хубавата тема.
Качих и трите официални ToR-трейлъра в Интернет. Филмчетата са с HD-качество.
Много хубави клипчета, включително битката за Ботауи(ударението пада на "и").Очаквам с нетърпение следващото историческо клипче за началото на войната-28 години преди договора.
В армията на сепаратистите доставили нови супер компютри. Генерал Гривъс пита единия:
- Сега да нападаме или да отстъпваме?
Компютърът отговаря:
- Да.
- Какво да? - попитал генералът. Компютърът дълбоко се замислил и отговорил:
- Да сър!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!