С кого коментирате...

Нещата от живота
Заключено
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Disturbеd написа:@Vermic
Тегли си един студен душ, закуси нещо и пиши пак.
(Да проверя разликата, не за друго.)

По-добре ножа да си тегли.. наистина не разбрах какъв му е проблема на колко е момичето и откъде е O.O

И друго не разбрах, как написахте една страница с глупости за толкова кратко време и докато пиша поста добавихте още цели два коментара :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Сириус е прав бре, кво налазихте момичето :P

Просто приемете че у Бургас живото тече по друг начин :oops:
джумерки
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Кире_Гръчата написа:Сириус е прав бре, кво налазихте момичето :P

тия сакат да го ебат сигурно 8)
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Бижутера написа:

Ти па поне като си буташ мнението навсякъде, моля те оправи си поне ника и най вече аватара, защото е много гнусен и мазен.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Rico написа:
Бижутера написа:

Ти па поне като си буташ мнението навсякъде, моля те оправи си поне ника и най вече аватара, защото е много гнусен и мазен.

айде да не говорим кой си е сложил гнусен аватар :wink:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Sirius написа:върмик ли там квото си, копеле, яко зле си; препоръчвам лечение. Консултирай се с джипито да ти даде клинична пътека.
актив и той маса неадекватно го раздава, като реши, че може да удари едно обобщение и да сложи край на темата.
и кво всички налазихте момичето ебати. все едно сте да ви ебам и у красав(и)ците. Върмик, копеле, ти ли беше оня уайтфейс с изтърканата тениска на кенибъл и се беше снимал на гробищата? хахахахха, братоооо мое ли си толкова зле ебати? Така де, явно може.
NWA, простащината убива всички. Масата тук няма твърде висока правописна култура, а за обща не ми се говори... така че тоя аргумент е изтъркан :) Па чакай да я видим, може и да вкара някакви адекватни постове...
иначе 8ми клас = 14 години? препоръчвам по-изразително червило и смяна на прическата, за да се открие лицето ^^ Така де, и дядо разбира от женски прически ;D
ю

Сириус никой не мой та върне на село ;р

Нямам тениска на кенибал ;)

И не се имай за велик!
Има неща който не знаеш!Няма и да узнаеш!За мен е поздрав някой да каже че съм ТЪП!

Аз знам че нищо не знам!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

Vermic написа:
Sirius написа:върмик ли там квото си, копеле, яко зле си; препоръчвам лечение. Консултирай се с джипито да ти даде клинична пътека.
актив и той маса неадекватно го раздава, като реши, че може да удари едно обобщение и да сложи край на темата.
и кво всички налазихте момичето ебати. все едно сте да ви ебам и у красав(и)ците. Върмик, копеле, ти ли беше оня уайтфейс с изтърканата тениска на кенибъл и се беше снимал на гробищата? хахахахха, братоооо мое ли си толкова зле ебати? Така де, явно може.
NWA, простащината убива всички. Масата тук няма твърде висока правописна култура, а за обща не ми се говори... така че тоя аргумент е изтъркан :) Па чакай да я видим, може и да вкара някакви адекватни постове...
иначе 8ми клас = 14 години? препоръчвам по-изразително червило и смяна на прическата, за да се открие лицето ^^ Така де, и дядо разбира от женски прически ;D
ю

И не се имай за велик!
Има неща който не знаеш!Няма и да узнаеш!За мен е поздрав някой да каже че съм ТЪП!

Не знаеш и кого цитираш, нали :lol: ...
Он топик:
С едни аверчета в морската градина в Бургас
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

d-r Jones написа:
Vermic написа:
ю

И не се имай за велик!

Не знаеш и кого цитираш, нали :lol: ...
Он топик:
С едни аверчета в морската градина в Бургас

Напротив веднага ти отговарям Сократ :wink:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Sirius какво ти става бе незадоволени братко? Във всеки твой пост не пропускаш да нахраниш някой. Жалко, че махната казармата, да ти пооформят пантофковия характер :shy: Малката се препраща директно от тийнпроблеми.ком, то си личи, че някакво масирано женско присъствие е трудно да се заформи в един такъв коч-форум :D Пък и по-добре, изключения правят някои мъжки момичета, които се задържат тук, като ни траят простотиите, евала на тях :D
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ето ме тука с 1 с мацка :
http://img125.imageshack.us/my.php?image=andiani.jpg
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Хората от този форум ще спрат да кликат на квито и да било линкове :? :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

върмик, брато, аз не ти казвам, че си тъп, просто си зле. фейс ит.
актив, напипа го. така де, проблема. Стоя тука уча за изпити за Софийския, няма секс, няма деветокласнички, нема ничего. Храня шот ми е кеф. А колкото до характера - не се грижи, в годините, когато въодушевено си разцъквал age of mythology примерно, определен кръг от хора са ми оформяли характера. Пожелавам ти да не видиш нещата, които съм виждал, докато са ми го оформяли, повярвай ми ;) Сравнително симпатичен си ми, така че, моля те, преустанови опитите да ме уязвиш, не искам да те храня.
и стига вече с тея линкове ебати, не се ли осъзнахте, че всеки норм. браузър има status bar, където си пише bitefight ли, кво ли, балиго. Сми, всеки с малко акъл гледа, преди да цъка по линкове. А, омега, пробвай да вкараш нещо по-нормално като име на jpg-а, веднага се лови, че е фейк.
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Little Boy написа:Ето ме тука с 1 с мацка :
http://img125.imageshack.us/my.php?image=andiani.jpg

Спри а?Хами е прав -.-,дори и аз го спрях това...Няма далавера ;р>.<

~SteamOfBlood
Chikushou, ore gozen sobou!
F***ALLTHEHATERS

Мнение от F***ALLTHEHATERS »

.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Я я , вундаба. :?
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Шнеле Шнеле вундаба я

ООООО НАЙН!
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Ами не че нещо, просто фешън момичета, водещи се по фешън модата с феншън вид в общи линии се харесват изключително и само на други фешън типове. Точно тук такъв тип хора са малко и в общи линии добре се крият. А и след доста сблъсъци с такъв контингент, аз лично, а и не само аз, съм останал с предубеждение към този контингент. И когато видя характерните очила в стил оксиженист 3ти разряд и филирана прическа директни -50 точки личностна характеристика за човека. одещи се по това поведение в общия случай са склонни към споменатото от теб водене по мнението, поведението и желанието на другите. Еднакивте хора обикновено са скучни и ограничени /не е задължително да става дума за умствена ограниченост/.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
F***ALLTHEHATERS

Мнение от F***ALLTHEHATERS »

.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

MiSs SuNsHiNe написа:Мили хора, искам да почерпя, защото изобщо не съм предполагала, че аз, провинциалното девойче, може на някой да му се видя толкова фИешън. Дано само да не се взема много на сериозно :)

Остави ти това, кофти става ако тях ги вземеш насериозно. Фиешъна можеш да си го комбинираш и с анимето, и с метъла, и с каквото искаш. Стига да те кефи-прави си го. Въпреки че се съмнявам да си тази принцеска, която те изкараха.
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Айде стига сте се дракали с момичето.Фешън за вас защото се облича така и малко може би в лице :lol: ,от къде знаете,че Good Charlotte (примерно) са емота?Това,че се обличат така незначи нищо...

~SteamOfBlood
Chikushou, ore gozen sobou!
Заключено