Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
е кой ме би по главата се разболея ТОЧНО СА
?
?
остарехме
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
С глад не става, гориш най-вече мускул.Vermic написа:Почвам да гладувам!Докато не смъкна 40 кила няма спръ!!!
Казах ти в другата тема, МАРШ НА ФИТНЕС БЕ СВИНЯ!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Защо не и двете?Dante написа:Леко съм се разплул последните месеци и мисля до лятото да вляза във форма.
Чудя се дали да започвам някой спорт или фитнес.
Мен ако не ме ангажираха прекалено пейнтбола и двете години наведнъж в университета, освен 3-те пъти седмично фитнес веднага записвах някъде и някой спорт, най-вероятно плуване.
И недей се лъга, фитнеса е най-вече за мускулна маса и сила, сланини се махат с кардио тренировки, които щом не по улиците и трековете, ги правиш по уредите в залата. Но пак силовата тренировка е с предимство пред кардиото.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Аз тия дни ще започна да ходя да плувам поне веднъж седмично и леко-полека ще намалям/спирам цигарите.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
По BMI с тоя ръст и това тегло дори не си с наднормено. Явно защото не си падаш по спортуването си с повече тлъстини, защото при нормална мускулна маса сега нямаше да си дебел. Фитнеса ти е мястото, може би и в басейна. В залата ти трябва инструктор или някой, който разбира, да почнеш един режим и няма да ти е далече ефекта.
На фитнес не се ходи само за големи мускули, пък и за да станеш такава бъчва като ония пред дискотеките ти трябват дълги години тренировки и/или стероидчета и хормончета, които... как да ти кажа, не можеш да си купиш от пазара или аптеката, поне не без разноцветна рецепта, която не се дава по диагноза "правене на мускули".
Но пък зарибиш ли се веднъж по блъскането, големите мускули ти се оказват по-желани от в началото. Щото и аз почнах, за да се стегна, ама стегнат, нестегнат, не планирам да спирам.
Уф, деба тия цигари... Напоследък много сериозно се замислям за спирането им. По-сериозно, отколкото някога съм се замислял откакто пуша. Вече 7 години съм пушач и почвам да се плаша...
Макар че казват, че лека полека не ставало, и трябвало да се спират от раз. В момента пуша доста слаби (2,4,3), и даже ми иде да мина на Булгартабак 1 или нещо сходно, щото пак се чувствам затлачен. Дееба тая гняс проклета, за кво й дишаме пушека...
На фитнес не се ходи само за големи мускули, пък и за да станеш такава бъчва като ония пред дискотеките ти трябват дълги години тренировки и/или стероидчета и хормончета, които... как да ти кажа, не можеш да си купиш от пазара или аптеката, поне не без разноцветна рецепта, която не се дава по диагноза "правене на мускули".
Но пък зарибиш ли се веднъж по блъскането, големите мускули ти се оказват по-желани от в началото. Щото и аз почнах, за да се стегна, ама стегнат, нестегнат, не планирам да спирам.
Уф, деба тия цигари... Напоследък много сериозно се замислям за спирането им. По-сериозно, отколкото някога съм се замислял откакто пуша. Вече 7 години съм пушач и почвам да се плаша...
Макар че казват, че лека полека не ставало, и трябвало да се спират от раз. В момента пуша доста слаби (2,4,3), и даже ми иде да мина на Булгартабак 1 или нещо сходно, щото пак се чувствам затлачен. Дееба тая гняс проклета, за кво й дишаме пушека...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
да бе, и аз не го планирах, ама никво времеSpoonkiller написа:Но пък зарибиш ли се веднъж по блъскането, големите мускули ти се оказват по-желани от в началото. Щото и аз почнах, за да се стегна, ама стегнат, нестегнат, не планирам да спирам.![]()
и маса щех да кача, и в костюма щях си влезна.. е го, 4 месеца ли са колко, същия "здравеняк" съм си
аз съм си виновен де, просто да спомена !
колкото до тва с мускулите, прав напълно
остарехме
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Аз мисля да 'почвам волейбол.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Аз пък, като ми остане време тая седмица, ще се сцепя с ония тринайсеткилограмовите гири, дето са стратегически забутани в кюшето на стаята. И после ще продължа спорадично със сцепването, че доста време стана, откак не съм го практикувал.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аз пък си промених начина на хранене - от почти нищо цял ден и мега огромното натъпкване на вечеря, на равномерно похапване сутрин, обед и вечер, и свалих 2 кила. Още едно да сваля и ще съм доволен.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Аз качих 2 кила 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ми то нема таква гавра с организма и метаболизма ти кат да не ядеш цел ден и вечерта в 10 да се наплюскаш като свиня.Трифон Иванов написа:Аз пък си промених начина на хранене - от почти нищо цял ден и мега огромното натъпкване на вечеря, на равномерно похапване сутрин, обед и вечер, и свалих 2 кила. Още едно да сваля и ще съм доволен.
То затуй най-полезно се смята да се храниш на 3 часа, като между трите ти основни хранения имаш междинни, които са мижави, ама трее си ги пъхнеш в устата.
Моридин, тия "домашните гири" за нищо не стават, пич. Имаш купища различни мускули, сичките с различно нужно натоварване, за да има някакъв ефект. Не си е работа тва... МАРШ НА ФИТНЕС и ти.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
А гавра ли е като след закуската цял ден ям по малко фъстъци,мандарини,банани,солети ей такива леки неща и после чак на вечеря ям? Че от едно известно време съм забелязал че съм почнал така да правя без да се усетя.А не ходя на фитнес,67-68 кила съм.
a.k.a Frosty
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
В тия 3 часа между две хранения в устата ти не трябва да влиза нищо, освен чиста вода.Drovage написа:А гавра ли е като след закуската цял ден ям по малко фъстъци,мандарини,банани,солети ей такива леки неща и после чак на вечеря ям? Че от едно известно време съм забелязал че съм почнал така да правя без да се усетя.А не ходя на фитнес,67-68 кила съм.
Но това е много сериозен хранителен режим, който просто се води най-полезен. Не познавам някой, който да го спазва стриктно. Никой не седи вкъщи да си гледа часовника кога да яде. Като съм цял ден на лекции, за 10-те минути почивка аз да се чудя дали да си набутам нещо в устата или да изпуша една цигара ли, мани ти...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ем от сутринта до вечерта не са 3 часа както и да го смятаме :Д Аз закусвам в 10-11 и вечерям в 8-9.
a.k.a Frosty
Плуванео и аз го стартирам отново другата седмица. БСФС, като за начало, може би ТУ.
Някой скоро да е ходил?
Някой скоро да е ходил?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Аз никога не съм ходил в София на закрит.
@Spoonkiller
Аз напоследък ям сутрин в 10 (след кафето) и после чак вечерта към 10-11 се наплющявам едно хубаво. 3 години го карах по тоя начин без да си мръдна от килограмите, вчера пак се премерих - свалил съм 2 кила... И то не е като да не са ми обилни яденетата, че понякога и навън мушкам некви сандвичи. Та... всичко си зависи от организма.
@Spoonkiller
Аз напоследък ям сутрин в 10 (след кафето) и после чак вечерта към 10-11 се наплющявам едно хубаво. 3 години го карах по тоя начин без да си мръдна от килограмите, вчера пак се премерих - свалил съм 2 кила... И то не е като да не са ми обилни яденетата, че понякога и навън мушкам некви сандвичи. Та... всичко си зависи от организма.
a.k.a. Disturbed
а аз така мощно съм спрел...
Кажи къде да дойда един хуй да ти вкарамNocturno написа:а аз така мощно съм спрел...
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Аз мога спокойно да кажа, че съм стегнат, наистина рядко ям хляб, закусвам някви женски храни, кисело мляко с пшенични трици, избягвам сладко освен натурален шоколад или понякога плодове, защото без него просто ще ми спре мозъка, пържено почти не ям. Когато е топло ходя на лостове, набирам се, правя кофички, и ми е повече от достатъчно. По принцип ОБОЖАВАМ да ям, няма по-голям кеф, но не може да се наяждаш като прасе и да искаш после тяло като на гръцки бог... На фитнес не че не обичам да ходя, но първо, че ми е по-приятно сам да си чета кои упражниния за кои мускулни групи деистват, и второ, нямам никакво време, покрай даскалото, приятелите, китарата и така нататък.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
аз пък ям и сера и съм ок.
нема да се притеснявам тука за некой друг килограм като некаква пичка, даже още по-хубаво като качвам.