Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от d4rk.1nside »

е кой ме би по главата се разболея ТОЧНО СА
?
остарехме
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Vermic написа:Почвам да гладувам!Докато не смъкна 40 кила няма спръ!!!
С глад не става, гориш най-вече мускул. :wink:

Казах ти в другата тема, МАРШ НА ФИТНЕС БЕ СВИНЯ! :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Dante написа:Леко съм се разплул последните месеци и мисля до лятото да вляза във форма.
Чудя се дали да започвам някой спорт или фитнес.
Защо не и двете?

Мен ако не ме ангажираха прекалено пейнтбола и двете години наведнъж в университета, освен 3-те пъти седмично фитнес веднага записвах някъде и някой спорт, най-вероятно плуване.

И недей се лъга, фитнеса е най-вече за мускулна маса и сила, сланини се махат с кардио тренировки, които щом не по улиците и трековете, ги правиш по уредите в залата. Но пак силовата тренировка е с предимство пред кардиото. :)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Аз тия дни ще започна да ходя да плувам поне веднъж седмично и леко-полека ще намалям/спирам цигарите.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

По BMI с тоя ръст и това тегло дори не си с наднормено. Явно защото не си падаш по спортуването си с повече тлъстини, защото при нормална мускулна маса сега нямаше да си дебел. Фитнеса ти е мястото, може би и в басейна. В залата ти трябва инструктор или някой, който разбира, да почнеш един режим и няма да ти е далече ефекта.
На фитнес не се ходи само за големи мускули, пък и за да станеш такава бъчва като ония пред дискотеките ти трябват дълги години тренировки и/или стероидчета и хормончета, които... как да ти кажа, не можеш да си купиш от пазара или аптеката, поне не без разноцветна рецепта, която не се дава по диагноза "правене на мускули". :wink:
Но пък зарибиш ли се веднъж по блъскането, големите мускули ти се оказват по-желани от в началото. Щото и аз почнах, за да се стегна, ама стегнат, нестегнат, не планирам да спирам. :P

Уф, деба тия цигари... Напоследък много сериозно се замислям за спирането им. По-сериозно, отколкото някога съм се замислял откакто пуша. Вече 7 години съм пушач и почвам да се плаша... :?
Макар че казват, че лека полека не ставало, и трябвало да се спират от раз. В момента пуша доста слаби (2,4,3), и даже ми иде да мина на Булгартабак 1 или нещо сходно, щото пак се чувствам затлачен. Дееба тая гняс проклета, за кво й дишаме пушека...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Spoonkiller написа:Но пък зарибиш ли се веднъж по блъскането, големите мускули ти се оказват по-желани от в началото. Щото и аз почнах, за да се стегна, ама стегнат, нестегнат, не планирам да спирам. :P
да бе, и аз не го планирах, ама никво време
и маса щех да кача, и в костюма щях си влезна.. е го, 4 месеца ли са колко, същия "здравеняк" съм си

аз съм си виновен де, просто да спомена !

колкото до тва с мускулите, прав напълно :)
остарехме
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

Аз мисля да 'почвам волейбол.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Аз пък, като ми остане време тая седмица, ще се сцепя с ония тринайсеткилограмовите гири, дето са стратегически забутани в кюшето на стаята. И после ще продължа спорадично със сцепването, че доста време стана, откак не съм го практикувал.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз пък си промених начина на хранене - от почти нищо цял ден и мега огромното натъпкване на вечеря, на равномерно похапване сутрин, обед и вечер, и свалих 2 кила. Още едно да сваля и ще съм доволен.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Изход

Мнение от Изход »

Аз качих 2 кила 8)
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Трифон Иванов написа:Аз пък си промених начина на хранене - от почти нищо цял ден и мега огромното натъпкване на вечеря, на равномерно похапване сутрин, обед и вечер, и свалих 2 кила. Още едно да сваля и ще съм доволен.
Ми то нема таква гавра с организма и метаболизма ти кат да не ядеш цел ден и вечерта в 10 да се наплюскаш като свиня.
То затуй най-полезно се смята да се храниш на 3 часа, като между трите ти основни хранения имаш междинни, които са мижави, ама трее си ги пъхнеш в устата.

Моридин, тия "домашните гири" за нищо не стават, пич. Имаш купища различни мускули, сичките с различно нужно натоварване, за да има някакъв ефект. Не си е работа тва... МАРШ НА ФИТНЕС и ти. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

А гавра ли е като след закуската цял ден ям по малко фъстъци,мандарини,банани,солети ей такива леки неща и после чак на вечеря ям? Че от едно известно време съм забелязал че съм почнал така да правя без да се усетя.А не ходя на фитнес,67-68 кила съм.
a.k.a Frosty
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Drovage написа:А гавра ли е като след закуската цял ден ям по малко фъстъци,мандарини,банани,солети ей такива леки неща и после чак на вечеря ям? Че от едно известно време съм забелязал че съм почнал така да правя без да се усетя.А не ходя на фитнес,67-68 кила съм.
В тия 3 часа между две хранения в устата ти не трябва да влиза нищо, освен чиста вода.

Но това е много сериозен хранителен режим, който просто се води най-полезен. Не познавам някой, който да го спазва стриктно. Никой не седи вкъщи да си гледа часовника кога да яде. Като съм цял ден на лекции, за 10-те минути почивка аз да се чудя дали да си набутам нещо в устата или да изпуша една цигара ли, мани ти...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Ем от сутринта до вечерта не са 3 часа както и да го смятаме :Д Аз закусвам в 10-11 и вечерям в 8-9.
a.k.a Frosty
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Плуванео и аз го стартирам отново другата седмица. БСФС, като за начало, може би ТУ.
Някой скоро да е ходил?
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Аз никога не съм ходил в София на закрит.

@Spoonkiller
Аз напоследък ям сутрин в 10 (след кафето) и после чак вечерта към 10-11 се наплющявам едно хубаво. 3 години го карах по тоя начин без да си мръдна от килограмите, вчера пак се премерих - свалил съм 2 кила... И то не е като да не са ми обилни яденетата, че понякога и навън мушкам некви сандвичи. Та... всичко си зависи от организма.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

а аз така мощно съм спрел...
Изход

Мнение от Изход »

Nocturno написа:а аз така мощно съм спрел...
Кажи къде да дойда един хуй да ти вкарам
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Аз мога спокойно да кажа, че съм стегнат, наистина рядко ям хляб, закусвам някви женски храни, кисело мляко с пшенични трици, избягвам сладко освен натурален шоколад или понякога плодове, защото без него просто ще ми спре мозъка, пържено почти не ям. Когато е топло ходя на лостове, набирам се, правя кофички, и ми е повече от достатъчно. По принцип ОБОЖАВАМ да ям, няма по-голям кеф, но не може да се наяждаш като прасе и да искаш после тяло като на гръцки бог... На фитнес не че не обичам да ходя, но първо, че ми е по-приятно сам да си чета кои упражниния за кои мускулни групи деистват, и второ, нямам никакво време, покрай даскалото, приятелите, китарата и така нататък.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
човек

Мнение от човек »

аз пък ям и сера и съм ок. :D нема да се притеснявам тука за некой друг килограм като некаква пичка, даже още по-хубаво като качвам. :D
Заключено