Вероятно това е причината да съм му виждал не повече от 3 поста и то когато е писал нещо извън аниме тематаSerious Sam написа:Пича си се кефи на анимета

Вероятно това е причината да съм му виждал не повече от 3 поста и то когато е писал нещо извън аниме тематаSerious Sam написа:Пича си се кефи на анимета
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Тва беше най-доброто сравнение на българското образование коет съм виждал. Почерпи се една виртуална бира от мен.Admiral General Hurf написа:Пичове, да ви се похваля, завърших си бакалавъра :Д
След 4 години късане при една и съща преподавателка, най-после преборих СУ. Чувствам се като пича от Shawshank Redemption като изпълзя през тръбата.
По малко и от двете :ДGipo написа:Ти ли беше тъп или тая беше адско изчадие?
Питам, щото има хора, дето ги късат по много пъти и на листовки...
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Спомням си, че и преди си го разказвал товаGipo написа:Пичове, взех си листовките с 0 грешки. Последва същинската част и там ДАИ-аджията след 20 минути въртяне из задръстването ми каза "момче, добре караш, ама да си беше сложил колана..., не мога да те пусна с това". Това е единствения случай в живота ми, в който съм карал без колан. Даже като препаркирам колата пред блока слагам колан. Момчето пред мен го скъсаха за глупост, аз спекох и забравих колана...![]()
![]()
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
И аз неотдавна завърших няколко за D&D 5e, но нещо не мога да намеря най-добрите снимки на всяка една за жалост - поне има на друида ми и повечето му wild shapes.