Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
аз си взех Hero преди месец и нещо. в никакъв случай не мога да кажа, че съжалявам, но Nexus One наистина изглежда много добре.
Е, като ще са андроиди:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... 0-2964.phpStatus: Coming soon. 2010, Q1
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
не е хубаво да завиждаш
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
За колко пари го взе този телефон, че искам и аз да си купя!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
HTC e марката, заебете се със всичко друго. 
Аз не че нямам HTC Touch HD, ама се точа на Nexus One. Ще видим, нека се появи в България, та да му видим цената.
Аз не че нямам HTC Touch HD, ама се точа на Nexus One. Ще видим, нека се появи в България, та да му видим цената.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
в гъзъ ?Кире_Гръчата написа:яз пай сънувах ебане
Че другаде може ли? 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Мене много ме кефи шибания айфон и то заради грозната мултитъч технология, която е супер имба.Spoonkiller написа:HTC e марката, заебете се със всичко друго.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Бегай ве, iPhone е за педали
Иначе верно, не знам защо и Nexus One няма да е мултитъч.
Иначе верно, не знам защо и Nexus One няма да е мултитъч.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Не знам дали е за педали ама тия с тъч скриин всичките ми изглеждат еднакви, сигурно е защото нямат бутони. А мултитъча е супер добро за ГЕЙмене.
Оставиха ми 2 по немски за срока. По оценки бях за 3, но само по оценки. Не че 3-ката е повод за гордост, но, както и да го гледа човек, е за предпочитане пред 2-ката. Най-лошото е, че това няма да ми е единствената слаба оценка. Всяка НГ си обещавам да уча повече, но с всяка година то става обратното. Странна работа.
И така.
И така.
.
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
В DSD група ли си?Романс написа:Оставиха ми 2 по немски за срока. По оценки бях за 3, но само по оценки. Не че 3-ката е повод за гордост, но, както и да го гледа човек, е за предпочитане пред 2-ката. Най-лошото е, че това няма да ми е единствената слаба оценка. Всяка НГ си обещавам да уча повече, но с всяка година то става обратното. Странна работа.![]()
И така.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Не си, значи.Романс написа:Моля?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
Xperia-та още не е представена. По принцип щяха да я пускат Февруари, но може да има известно забавяне. Цената би трябвао да е към 1000лв без договор (бахти безумието е това за телефон), с договор нещо като Satio-то. (което е пълен ташак, а тия 12Mpix са супер зле с тая матрица и обектив, колкото батерийка за телефон (което важи за 90% от телефоните, де).
Nexus-ът е с практически същите параметри, само рамът му е 512MB, а не 256 (реално достъпна памет, а не както при Hero и Dream по спецификации, с реалн доста по-малко достъпна за приложения). С 256те вървят около 15тина приложения едновременно. Скайпове, навигации, плеър, браузър, 1-2 игри и още някакви дреболии.
Nexus-ът е с практически същите параметри, само рамът му е 512MB, а не 256 (реално достъпна памет, а не както при Hero и Dream по спецификации, с реалн доста по-малко достъпна за приложения). С 256те вървят около 15тина приложения едновременно. Скайпове, навигации, плеър, браузър, 1-2 игри и още някакви дреболии.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Снощи в Най, тая вечер бях в БИАД.Кфо да кажа - разлика от земята до небето.После що бил "Царят на нощта"...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Ходил си в Най клуб в правец?Squiz написа:Снощи в Най, тая вечер бях в БИАД.Кфо да кажа - разлика от земята до небето.После що бил "Царят на нощта"...
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Не, в софийския
Лягам, лека сладури
Лягам, лека сладури
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
ее
в Правец не знаеш какво е човек, заслужава си да идеш на 100%. Златев миналата година го довърши и направи некъв ебаси комплекса, наел е некви путки от цела България ама страаааашни ти казвам, а хотела, който е точно до най клуба е ебаси лукса вътре, не е 5 звезди само заради малкото паркинг места. Супер имба е да отидеш за един ден на хотела и вечерта да се разбиеш на най клуба. И не е некво хипер скъпо, ама не е и евтино де.
в Правец не знаеш какво е човек, заслужава си да идеш на 100%. Златев миналата година го довърши и направи некъв ебаси комплекса, наел е некви путки от цела България ама страаааашни ти казвам, а хотела, който е точно до най клуба е ебаси лукса вътре, не е 5 звезди само заради малкото паркинг места. Супер имба е да отидеш за един ден на хотела и вечерта да се разбиеш на най клуба. И не е некво хипер скъпо, ама не е и евтино де.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
http://tinypic.com/r/i5wtau/6
Стана най после ве.. и то на тоз ръждясал Скуйер.
BTW не взимам добавки
Стана най после ве.. и то на тоз ръждясал Скуйер.
BTW не взимам добавки