Spoonkiller написа:The Chameleon написа:доизгледах Drawn Together...
Ааа, що не си ми казал, че си фен?![]()
Отдавна чакам някой да го оцени подобаващо!
Не знам дали знаеш, но тази година излиза филм по сериала!!!
Spoonkiller написа:The Chameleon написа:доизгледах Drawn Together...
Ааа, що не си ми казал, че си фен?![]()
Отдавна чакам някой да го оцени подобаващо!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAThe Chameleon написа:до 60 години всичко е на 6!
Препоръчвам ти никак да не го отлагашThe Chameleon написа:Чувал съм го, ще му дойде времето!Warbringer написа: That 70's Show, madafaka
В подобна ситуация съм. Животът е хубав. ^.^The Chameleon написа:Пия си РедБул-че, имам си кола и арно уиски ( друго арно, не Блек Рам :Д ), не съм спал изобщо тая нощ, но свърших много полезна работаВзех си изпуснатите неща по италиански ( т.е. всичко освен 1-вия урок
), напазарувах си храница, доизгледах Drawn Together и продължавам с яките 90-тарски тийн комедии с напушвания.
Life is a bitch that ain't worth fuckingХърфордиан написа:В подобна ситуация съм. Животът е хубав. ^.^The Chameleon написа:Пия си РедБул-че, имам си кола и арно уиски ( друго арно, не Блек Рам :Д ), не съм спал изобщо тая нощ, но свърших много полезна работаВзех си изпуснатите неща по италиански ( т.е. всичко освен 1-вия урок
), напазарувах си храница, доизгледах Drawn Together и продължавам с яките 90-тарски тийн комедии с напушвания.
Ya think?Nocturno написа:безполезни сте всички
Ставаме трима. Бохам си сканк, пийвам си коняче и не се оплаквам от нищо.Хърфордиан написа:В подобна ситуация съм. Животът е хубав. ^.^The Chameleon написа:Пия си РедБул-че, имам си кола и арно уиски ( друго арно, не Блек Рам :Д ), не съм спал изобщо тая нощ, но свърших много полезна работаВзех си изпуснатите неща по италиански ( т.е. всичко освен 1-вия урок
Warbringer написа:Ах, за да имах сега една ганджичка да припаля...